Asus K50AB-SX010
-
Gerill
- občas něco napíše
Asus K50AB-SX010
nějaké zkušenosti s tímto notebookem https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65848 ?
topí?
jak moc vadí "lesklost"?
topí?
jak moc vadí "lesklost"?
-
Tziky
- guru
-
Wenda 306
- občas něco napíše
-
martin_g
- občas něco napíše
-
Gerill
- občas něco napíše
určitě napiš..ještě chvíli potrvá než ho objednám, tak sem zvědav na postřehymartin_g píše:Ja som ho objendal, mal by prist tento tyzden. Bral som ho hlavne z dovodu dobrej konfiguracie za dobru cenu (v tejto cenovej kategorii ma najlepsiu grafiku). AMD mi nevadi, doma mi bezi athlon uz sedem rokov. Ked pride mozem napisat zopar postrehov.
-
tchomasek
- občas něco napíše
Před pár minutama sem ho taky objednal, tak až přijde, tak dám vědět.
Jo vzal sem tenhle model https://www.alfacomp.cz/php/product.php ... archType=1
Jo vzal sem tenhle model https://www.alfacomp.cz/php/product.php ... archType=1
-
martin_g
- občas něco napíše
Prvé postrehy:
- Kompletne celý NB je lesklý - nádherná kartotéka odtlačkov prstov.
- Pri maximálnom vyťažení pomerne hodne hučí ventilátor. Pri bežnej práci (inštalácia systému) je hluk pomerne nebadateľný.
- V oblasti numerickej klávesnice je NB dosť horúci (pri vyťažení) predpokladám, že je tu umiestnený procesor. Teplota je na hranici udržateľnosti prstov na klávesnici - opäť pri bežnej práci je to o niečo menej, ale aj tak hodne horúce.
- Inštalácia Win 7 bez problémov. (Pri inštalácii MS Vista som mal problémy, ale tieto môžu byť spôsobené zlým CD - idem skúsiť iné CD).
Edit: Inštalácia MS Vista v pohode bez problémov. Následná inštalácia driverov z dodaného cd taktiež bez problémov.
- Kompletne celý NB je lesklý - nádherná kartotéka odtlačkov prstov.
- Pri maximálnom vyťažení pomerne hodne hučí ventilátor. Pri bežnej práci (inštalácia systému) je hluk pomerne nebadateľný.
- V oblasti numerickej klávesnice je NB dosť horúci (pri vyťažení) predpokladám, že je tu umiestnený procesor. Teplota je na hranici udržateľnosti prstov na klávesnici - opäť pri bežnej práci je to o niečo menej, ale aj tak hodne horúce.
- Inštalácia Win 7 bez problémov. (Pri inštalácii MS Vista som mal problémy, ale tieto môžu byť spôsobené zlým CD - idem skúsiť iné CD).
Edit: Inštalácia MS Vista v pohode bez problémov. Následná inštalácia driverov z dodaného cd taktiež bez problémov.
ASUS M51SN
Gigabyte TouchNote T1028M
-
Gerill
- občas něco napíše
-
martin_g
- občas něco napíše
Skúsim ho dnes trochu poohýbať a dám vedieť.
Inak klávesnici dávam 1*. Z môjho pohľadu je veľmi dobre vyriešené umiestnenie jednotlivých kláves a superne sa na nej píše.
Ešte k hluku z ventilátora, večer v tichej miestnosti pri bežnej práci (inštalácia softvéru) som o ventilátore vôbec nevedel (M51SN hučí oproti tomuto ako lietadlo).
Edit1: Plasty sú v pohode. Nie sú nejak super tvrdé, ale ani nejaké mäkké, povedal by som, že sú tak akurát. Pri "ohýbaní" notebook nikde nevŕzgal a aj dielenské spracovanie je podla mňa na vysokej úrovni, všetko je presne zlícované. Akosi sa mi nedarí nájsť na ňom nejakú chybu (až na tú teplotu v okolí numloku). V každom prípade ak by som nemal M51SN tak si ho kupujem aj pre seba.
Vzhľadom k tomu, že Notebook nie je pre mňa a dnes ho posúvam ďalej, je toto asi môj posledný príspevok v tejto téme.
Inak klávesnici dávam 1*. Z môjho pohľadu je veľmi dobre vyriešené umiestnenie jednotlivých kláves a superne sa na nej píše.
Ešte k hluku z ventilátora, večer v tichej miestnosti pri bežnej práci (inštalácia softvéru) som o ventilátore vôbec nevedel (M51SN hučí oproti tomuto ako lietadlo).
Edit1: Plasty sú v pohode. Nie sú nejak super tvrdé, ale ani nejaké mäkké, povedal by som, že sú tak akurát. Pri "ohýbaní" notebook nikde nevŕzgal a aj dielenské spracovanie je podla mňa na vysokej úrovni, všetko je presne zlícované. Akosi sa mi nedarí nájsť na ňom nejakú chybu (až na tú teplotu v okolí numloku). V každom prípade ak by som nemal M51SN tak si ho kupujem aj pre seba.
Vzhľadom k tomu, že Notebook nie je pre mňa a dnes ho posúvam ďalej, je toto asi môj posledný príspevok v tejto téme.
ASUS M51SN
-
simpoint
- občas něco napíše
Brašna a myš
Na některých e-shopech se uvádí, že by k tomuto notebooku měla být brašna a myš a někde naopak, že se dodává notebook samostatně. Proto by mě zajímalo jaké s tím máte zkušenosti a popřípadě o jaký typ myši přesně se jedná?
-
martin_g
- občas něco napíše
Treba si všímať aj to číslo za označením K50AB. Tým číslom sa rozlišuje výbava. Ja mám NB bez systému, bez myši, bez tašky, s 2GB Ram a s 250 GB HDD. Inak k NB M51SN som dostal aj myš aj tašku. Myš je veľkosťou niekde na pol ceste medzi štandardnou PC myšou a malou notebookovou myšou. Kvalitou by som ju zaradil niekde nad priemer. Taška mi silne pripomína takú tú robotnícku tašku s dvoma ušami čo nosili dedkovia voľakedy za komunistov. Ale ťažko povedať či ešte stále dávajú to isté.
ASUS M51SN
-
Tziky
- guru
Tak dostal jsem mys i tasku k X61,(bude to stejne) taska je opravdu jen taska,chybi vyztuhy atd.je to jak nosit book v igelitce,k mysi,nejsem nejak narocny,ale ta mys je zoufala,kratky kabel,mizerne dpi...(mozna jsem rozmlsanej tim co mi dalo k booku msi) tzn:nakup batohu nebo brasny me nemine a mys taky novou...jinak,jeste dotaz,to maji vsechny asusy tak kratke kabely zdroju?
MSI GT735
-
martin_g
- občas něco napíše
-
Tziky
- guru