Mam ji uz rok a byla 3 krat v servise a ted pujde na posouzeni vady. Koupil jsem ji a hned druhy den, sla do servisu, protoze tam nebyl nainstalovany OS, ktery tam byt mel.
Ze servisu mi jej vratili nasledujici den jen s instalacnim CD. Doma jsem si OS nainstaloval a jake nemile prekvapeni, nefungovala mi zvukova karta, teda jen tak obcas proprskla.
Takze 4 den po koupi jsem jej opet vezl do servisu. Tak si pobudul 29 dnu a pri vyzvednuti v servise me cekalo nemile prekvapeni, v rohu ramecku displaye byla ryha asi 1cm×3mm (proste nadhera). Po dohode se servisem, hadal jsem se asi 30 minut, mi nakonec napsali ze to opravi. Za 30 dnu mi zavolali ze dosel ramecek a mam se stavit na opravu. Vymnena ramecku probehla v poradku az teda na to jakym stylem po me technik hodil smlouvu...
V nasledujicich 3 mesicich se mi Porouchalo ovladani hlasitosti a odesla DVD-RW (na ktere jsem do te doby vypalil 3 DVD a ctvrte se ji stalo osudovym), sel tedy znovu do servisu. Jake prekvapeni ze tam zustal 27 dnu
Nasledujici asi pulrok bylo vse (podle servisu) celkem v poradku, akorat bylo videt jak prestal fungovat jeden pixel, pak nasledovaly 2 sub pixely, dal jsem to do servisu a ti me zahrnuli normama ISO jak je vse v naprostem poradku, kdyz temer u prosted kousek od sebe jsou jeden pixel a 2 subpixely cerny.
Ted po mesici uzivani mi zase odeslo ovladani hlasitosti a od te doby co mi prisel ze servisu, nefunguje to tl. na zapnuti podsvetleni ostatnich tl., jediny zpusob je zapnout to natvrdo pres aplikaci, ale pak to zase v noci neprijemne sviti do oci. Po preinstalaci neni problem s podsvetlenim vyresen.
ZHODNOCENI:
Toshibu bych uz v zivote nekoupil a lituju toho, ze sem ji kdy koupil.