Moc prosím o radu , toho , kdo tento nb zprovoznil na WinXp a jede mu wifi a síťovka . Marně se snažím zprovoznit na Win.XP Wifi a síťovku .
( winxp je nainstalován OK , bez problémů ) Dále ve správci je žlutý - Zařízení typu modem na sběrnici High Definitition Audio . Nevím co to může být za zařízení a nevím jaký ovladač tomu přiřadit , žádný se k tomu nechce chytit .
Wifi - je to Broadcom Wireless LAN 4322AG .
Ovladačů jsem už vyzkoušel asi 5 , ale Wifi a síť nejede .
Ovladače staženy ze stránek HP .
Síťovka je Marvell Yukon 88E8072 . Tyto zařízení se tváří , jako funkční , bez otazníku , ale bohužel net nejde zprovoznit ani sítí ani wifi ( přes router - ten jede , jedu na něm teď na stolním pc )
Je při tom zprovoznění potřeba nějaký fígl , nebo nějaký soft mě chybí v pc ?
Díky za každou radu .
HP 4515 - nejde wifi a síť
První poznatek - síťovka rozchozena - chyba byla v zabezpečení routeru - nebyla zadaná adresa nového notebooku v MAC adresách .
Ale wifi pořád nejede , jestli je to taky routerem se mě nedaří zatím zjistit .
A to - Zařízení typu modem na sběrnici High Definitition Audio se žlutým otazníkem se objevilo až po nainstalování Microsoft universal audio UAA ovladače . Až po jeho nainstalování šel inst. teprve vlastní audio ovladač Soundmax ADI . Eliminoval jsem to zatím zakázáním zařízení , ale kdyby jste věděli jak se ho zbavit , nebo jaký ovladač mu dát , budu rád .
No a to wifi ? nemáte nápad jak ho rozchodit ?
Ale wifi pořád nejede , jestli je to taky routerem se mě nedaří zatím zjistit .
A to - Zařízení typu modem na sběrnici High Definitition Audio se žlutým otazníkem se objevilo až po nainstalování Microsoft universal audio UAA ovladače . Až po jeho nainstalování šel inst. teprve vlastní audio ovladač Soundmax ADI . Eliminoval jsem to zatím zakázáním zařízení , ale kdyby jste věděli jak se ho zbavit , nebo jaký ovladač mu dát , budu rád .
No a to wifi ? nemáte nápad jak ho rozchodit ?
Dobrá diskuze k tomuto nb 4515 je zde :
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P2 ... tml?&all=1
A tam je i dořešen můj problém s wifi a síťovkou ,
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P2 ... tml?&all=1
A tam je i dořešen můj problém s wifi a síťovkou ,
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“