já mám Aspire,předpokládám,že TM bude na tom co do pevnosti i chlazení o něco lépe,taky mám 9600M GT a po roku to není špatné ani s konstrukcí,ani s chlazením,no a pokud bych porovnával s Paviliony,pak je tenhle Aspire po všech stránkách mnohem lepší. Servisní středisko u Aceru je jen jedno a Brňáci to myslím zvládají mnohem lépe,než když byla centrála v Praze. Jasně že problémy jsou všude,ale určitě to není servis Acer,který by patřil k těm horším...ostatně není problém k celé řadě Aspire i TravelMate dokoupit NBD záruku,což u každé značky a konfigurace již tak zřejmé není
nakonec,není to jen resp. moje značka,mám i jiné notebooky,ale na tomhle jsu 90% času,proto jiné v podpisu neuvádím...zatím ale ani Lenovo,ani Gateway servis nezkusily za 9 resp. 4 roky,takže tam soudit nemohu
Amilo Pi x ProBook x ThinkPad x Asus K x TravelMate x Satell
jo,to máš pravdu,však u jiných značek si taky slušně připlatíš, ale už i možnost dokoupení je plus...já nejsem žádný hvězdný zastánce značky Acer,ještě i v dnešní době se jim občas povede řádný zmetek /6920/, ale pokud mě tenhle stačit nebude,z klidným srdíčkem půjdu zas do Aceru,vím co od něj můžu čekat
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
No jde tu o to, ze lidi, co si kupuji Acer, MSI, Paviliony atd potrebuji na notebooku usetrit, proto kupuji hezke konfigurace a neznam nikoho z techto lidi, co by dal 5tis za rozsireni zaruky k takovemu booku. Jinak u jinych znacek pokud se nepletu neni rozsireni tak drahe, protoze nejsou tolik poruchove.
A na praci si snad clovek nebude kupovat Acer, MSI apod
A na praci si snad clovek nebude kupovat Acer, MSI apod
Asus ROG Strix G18
-
- občas něco napíše
orgasmic píše:To Roman:
Mysleno napr k podnikani, kdy se bez notebooku neobejdes.
Kazdy nema jako Ty 5 notebooku.
vidět,že možná máš přehled o tom,co se na jaké grafice dobře hraje,ale už vůbec ne o těchto věcech...jdo o to,že na MSI,Pavilion a pod. on-site záruku ani nedokoupíš,ceny těchto rozšíření u ostatních značek jsou spíše vyšší a ještě dost omezené jen na některé řady,snad jen Lenovo o trochu níž a pokud jde o pracovní notebook,není problém pojistit,taky náhodné poškození,náhradní přístroj po dobu nefunkčnosti,nebo cokoliv
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Zpět na „Jaký vybrat notebook“