problem Bluetooth Peripheral Device
Tak řeším stejný problém. klidně bych tu hlášku a vykřičníky ve správci zařízení vystornoval, ale NB a MT nenaváží spojení. Nepoužívám žádný externí adaptér, jen HW co je v NB. Přístroje jsou spárované a vidí se, ale spojení nelze navázat. Nevíte jestli by třeba pomohlo tam vnutit něco ze stávajících BT Virtual Devices co mají Visty pod sebou? Nemám s tím zkušenosti a nerad bych nějak naboural stabilitu systému. Jde mi jen o přenos souborů mezi NB a MT. Nokia PC Suite ani jiný SW jsem nikdy nepoužíval a používat nechci.
SONY VAIO VGN-FW41E
Re: Acer + SE
dA_Fuck píše:Zdarec děcka. Rada pro všechny, co používají Acera a dělá jim problém propojit se BT se Sonyericssonem, protože hajzlíci z Microsoftu na to kašlou... : stáhněte si driver z http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html kde si vyberete, co máte za stroj. Když to nepomůže, tak přeinstalujte ve svým SEčku celý firmware. Mám C905ku a pomohlo to i když to bude hlásit, že nový firmware je již nainstalován. Potom vše spárujte a neměl by být problém. Pěkně jsem nervil, tak přeju pevný nervy... kdyby něco, pište. Rád poradím.
nazdar.... ty si mi poradil asi najviac, lebo mas ten isty problem, ako aj ja... ale vela ludi o tom len keca, no ty si sem konecne dal radu... dostal som sa asi najdalej, no aj tak mi to nechce ist... nainstaloval som znova ten ovladac, restartlo mi system, ono ked zabnem BT, tak mi aj nabehne ta ikona dole vpravo, ale nenajde mi zariadenie, napr telefon... a zasa opacne, telefon mi notas najde, ale nepripoji sa na neho... zacarovany kruh a uz stracam nervy... uz so vyskusal asi vsetko, no stale nic