msi gx623- kde prepnut hdd a vyvarovat sa tak blue sceenu
msi gx623- kde prepnut hdd a vyvarovat sa tak blue sceenu
caute mam problem ze si chcem nainstalovat windows xp do notebooku msi gx623 len to nejako nejde vzdy sa tam vyhodi blue screen a som pocul ze treba prepnut hardisk no tak v biose sa nevyznam tak sa chcem spytat kde to na tom notebooku mam spravit
re
zdar, musíš přepnout z AHCI modu do IDE modu, ptž Win XP neznají SATA disky. O něco se asi sníži rychlost disku když pojede na IDE..ale myslím že když by si to prakticky nějak porovnával tak to asi moc nepoznáš. Jinak dát si tam Win 7RC v AHCI bude lepčejší
UMAX ActionBook 575T-Intel Celeron 2GHz,Northwood,L2128KB,0,13um,55mil/2xSDRAM 256MBPC2700,2.5-3-3-7@166MHz/SIS 650 32MB DDR,64bit,DX7.0/14"-1024x768/2xUSB,1xLPT,1xPS2,1xPCMCIA,1xIrDA,1xIEEE1394FireWire,2xaudio,1xS-VideoOUT,1xVGA/4000 mAh/interní 1,44MB
Tak ted Ti vazne nerozumim
Napsal jsi
"a jak tam nieco vlozim ked v tom notebooku nic nebolo a inak je to naprd nainstaloval som windows xp bol tam iba jeden disk namiesto dvoch a to mi dost vadilo"
pak jsi zase napsal
"a ako mi vysvetlis ze kqed si dam win 7 tak tiez tam je iba jeden disk"
co bych Ti mel proboha vysvetlovat? Co to je za otazku?
Nespletl ses nahodou? Nechtel si rict, ze tam byl jen jeden oddil a ne jeden disk? Co si nepochopil na me otazce, kolik by si chtel disku v tak malem notebooku? Vim jedine o Lenovo, ktere maji ultrabay a misto dvd romky, tak das dalsi disk....
Dobra haluzzz po ranu...to se Ti povedlo
Napsal jsi
"a jak tam nieco vlozim ked v tom notebooku nic nebolo a inak je to naprd nainstaloval som windows xp bol tam iba jeden disk namiesto dvoch a to mi dost vadilo"
pak jsi zase napsal
Nespletl ses nahodou? Nechtel si rict, ze tam byl jen jeden oddil a ne jeden disk? Co si nepochopil na me otazce, kolik by si chtel disku v tak malem notebooku? Vim jedine o Lenovo, ktere maji ultrabay a misto dvd romky, tak das dalsi disk....
Asus ROG Strix G18
re
orgasmic píše:Tak ted Ti vazne nerozumim
Napsal jsi
pak jsi zase napsal
tak ale ja poznam vela ludi co maju disk rozdeleny na dve casti