TOSHIBA A300-1MM - problem s wifi :(
TOSHIBA A300-1MM - problem s wifi :(
Ahojte prosim vas neviete mi niekto poradit ako vyriesit problem s wifi? cca kazdych 10-20 minut ma to vypne a musim len restartovat Notebook aby znova nabehlo. Jedna sa o sietovy adapter realtek 8187B . uz mesiac sa s tym trapim vyskusal som vsetko aktualizacie ovladacov , vypnutie IPv6 , nahodit pevnu IP , aj rozne nastavenie uspory energie pre sietovy adapter naozaj vsetko...ak mate niekto nejake riesenie ktore by fungovalo prosim vas poradte mi. uz som zufaly pls
-
- občas něco napíše
x
Používám Toshiba Tempro a ten mě pravidelně upozorňuje na aktualizace ovladačů a software. 1.7. mne upozornil na nové ovladače k Realteku. Píšeš sice, že máš nové, ale nevím v čem jiném by to mohlo být, kromě chyby hardware, takže tady je oficiální odkaz od Toshiby na stažení: http://aps2.toshiba-tro.de/wlan/?page=downloads
snad to vyřešíš, hodně štěstí.
Mimochodem, já ho instaloval a mám pocit, že se mi zvedl příjem signálu o jednu čárku. Nevím, jestli to souvisí s ovladačem, ale je to tak.
snad to vyřešíš, hodně štěstí.
Mimochodem, já ho instaloval a mám pocit, že se mi zvedl příjem signálu o jednu čárku. Nevím, jestli to souvisí s ovladačem, ale je to tak.
Toshiba Satellite A300-1MM Intel T3200 Dual Core 2,0GHz, 3GB RAM, 250GB HDD, integrovaná grafika Intel GMA 4500M, Vista Home Premium 32bit
To, co říkáme o druhých nejvíce vypovídá o nás samotných.
wifi
hm mne ziadna aktualizacia cez tempro neprisla. prisla mi len 2.7 aktualizacia na atheros a nechapem preco kedze ja mam siet.adapter realtek. a ta stranka kt. si mi poslala ved ten ovladac ten tam ma realtek uz dlho a ten wraj udajne mam aj ja. ja netusim kde je chyba
-
- občas něco napíše
x
hmm, tak promiň, možná mi to taky poslali kvůli tomu Atherosu, ale je tam i Realtek a já nesondoval, jak je tam dlouho, protože jsem měl starší.
Toshiba Satellite A300-1MM Intel T3200 Dual Core 2,0GHz, 3GB RAM, 250GB HDD, integrovaná grafika Intel GMA 4500M, Vista Home Premium 32bit
-
- občas něco napíše
x
Ahoj, tak jsem měl taky "problém s wifi". Noťas se normálně připojil k síti a vypadal, že je připojený, ale vůbec nešlo jít na žádné stránky, u všech to psalo, že stránka je nedostupná. Odinstaloval a znovu nainstaloval jsem ovládače. Půl dne jsem se tím zabýval a nic nepomáhalo. Až mi syn od přítelkyně řekl, že internet nejde, že má nějakou poruchu.
wifi
Ahoj,
s tim vypnutim power managementu jsi si jisty? Tady http://forums.computers.toshiba-europe. ... 1&tstart=0 nekdo pise, ze mel ten samy problem a pomohlo mu vypnuti volby "Allow the computer to turn of this device to save power" .
Zajimave je, ze u nej problem s wifi nenastane, pokud notebook neni v napajeni. Souhlasi to?
Harry
s tim vypnutim power managementu jsi si jisty? Tady http://forums.computers.toshiba-europe. ... 1&tstart=0 nekdo pise, ze mel ten samy problem a pomohlo mu vypnuti volby "Allow the computer to turn of this device to save power" .
Zajimave je, ze u nej problem s wifi nenastane, pokud notebook neni v napajeni. Souhlasi to?
Harry
wifi
Jeste bych vyzkousel, jako workaround, zmenit nastaveni wifi site na AP. Prepnout na 802.11b, nebo vypnout WEP/WPA. Jednak jestli mu to nepomuze a jednak by to mohlo priblizit, kde problem je a upresnit hledani reseni.
Harry
Harry
jeste bios
Jestli se spravne divam, tak posledni verse BIOSu by mela byt 1.90 z dubna (april) tohoto roku. Tu tam tedy mas? Vim, ze ti neco pise, ze mas posledni versi, ale radeji bych to proveril.
Harry
Harry
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“