HP Compaq alebo Probook?
HP Compaq alebo Probook?
Ahojte chcela by som sa spytat, ak mate s tym skusenost, ktore HP notebooky su lepsie... Compaq alebo Probook? Mam na mysli atributy ako je vydrz baterky, zivotnost, rychlost a pod... Dik
sorry... no zatial compaq nema ziaden vyhliadnuty, ale probook tento http://www.notebookshop.sk/notebooky/he ... 10s-1.html
len proste chcem vediet ci niesu compaq lepsie... vseobecne...
a este by som sa chcela opytat ci je mozne na tieto modely nainstalovat windows 7
len proste chcem vediet ci niesu compaq lepsie... vseobecne...
a este by som sa chcela opytat ci je mozne na tieto modely nainstalovat windows 7
poklica píše:a este mensia otazocka... ne tom probooku si mozem dodatocne rozsirit RAMku o 2 GB vsak?
Hmm, to nejspis mozne neni. Taky sem se o tento NTB zajimal a dlouho me pripadal jako naprosto genialni. To me ovsem preslo, kdyz sem zjistil ze ma dva zasadni nedostatky.
1) Jakekoliv rozsireni je mozne pouze v servise, jelikoz nema volny pristup do svych utrob.
2) Udajne hodne vysoky hluk chlazeni. Nasava nejakyma malima skvirama pod klavesnici a vetracek huci celou dobu... Osobni zkusenosti s tim bohuzel nemam, ale stezuje si na to celkem dost lidi...
sakra.... no neviem ci mi bude pripadat az tak hlucny, lebo moj stolny pocitac je extremne hlucny.... a pochybujem ze ntb bude az tak hlucny... kazdopadne, lepsi notebook som nenasla.... parametre mi absolutne vyhovuju, aj grafika, proste vsetko... skoda toho hluku no, ale vravim som zvyknuta na hlucny pocitac takze ak je toto jediny taky vacsi nedostatok, tak je to v poriadku 

Zpět na „Jaký vybrat notebook“