ThinkPad T400s - uz doslo i na klavesnici
tak to vypada na SAMSUNG MMCQE28G8MUP-0VA, je to MLC, info pripadne zde
http://www.samsung.com/global/business/ ... CQE28G8MUP
no asi by se mi vic libil ten intel, ale samsung pry dost makl na vykonu
http://www.samsung.com/global/business/ ... CQE28G8MUP
no asi by se mi vic libil ten intel, ale samsung pry dost makl na vykonu
-
- píše často
u X301 to SSD pochopim. řada X je na výkon a třináctipalcový notebook spíš na nošení sebou ale u T400s to SSD je prostě zbytečnejch minimálně 10 litrů. neřikejte by že by se tam kvůli rozměrům (tloušťce) 2,5 hadr nevešel. nejlépe nějaká jednoplotnová 250gb 7200ot za 1500kč by byla nejlepší volba.SSD je ještě v plenkách
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Upřímně dnes už bych si nekoupil notebook, který by neměl SSD, 3G modem a LED podsvícení. Je dobře, že T400s je vybavena SSD. Použití menšího rozměru 1,8" chápu. Tyto disky jsou nejen menší v tom rozměru úhlopříčky, ale jsou i nižší a výrazně lehčí. Pro tento notebook je jejich použití pochopitelné.
T400s se mi líbí a jelikož to vypadá na jeden z posledních 16:10 ThinkPadů, tak si ho možná i časem koupim (třeba za rok jako výprodejovku).
T400s se mi líbí a jelikož to vypadá na jeden z posledních 16:10 ThinkPadů, tak si ho možná i časem koupim (třeba za rok jako výprodejovku).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
-
- píše často
swarm píše:Upřímně dnes už bych si nekoupil notebook, který by neměl SSD, 3G modem a LED podsvícení. Je dobře, že T400s je vybavena SSD. Použití menšího rozměru 1,8" chápu. Tyto disky jsou nejen menší v tom rozměru úhlopříčky, ale jsou i nižší a výrazně lehčí. Pro tento notebook je jejich použití pochopitelné.
co myslis tim, ze je to jeden z poslednich 16:10 Thinpadu? Dalsi verze budou v tom silenym formatu 16:9??? Potka to nestesti i dalsi radu X..?
Videorecenze na Zive.cz
Tomas Holcik udelal videorecenzi na T400s, zarazily mne dve veci:
- rika, ze WWLAN neni zahrnuty, ze je pouze mozne jej dodelat, vsude v nabidkach se ale pise, ze je integrovany a staci dodat SIM. vite o tom nekdo neco prosim?
- rika ze pcmcia ani expresscard neni dostupna, ale i tady probehlo, ze expresscard integrovana je, jak to je?
- ty kanalky na spodu displeje, kterymi ma odtekat voda vylita do klavesnice, ty jsou paradni musim rict, ze moje toshiba ma vodeodolnou klavesnici a mohu potvrdit, ze vydrzela 2deci ciste vody, akorat neodtekly, ale musel jsem notebook otocit a vylit ji, pod ni se dostaly akorat dve kapky, ale vse je utesnene, takze do notasu se nic nedostalo.
recenze je zde:
http://www.zive.cz/Clanky/Video-Tenky-T ... fault.aspx
- rika, ze WWLAN neni zahrnuty, ze je pouze mozne jej dodelat, vsude v nabidkach se ale pise, ze je integrovany a staci dodat SIM. vite o tom nekdo neco prosim?
- rika ze pcmcia ani expresscard neni dostupna, ale i tady probehlo, ze expresscard integrovana je, jak to je?
- ty kanalky na spodu displeje, kterymi ma odtekat voda vylita do klavesnice, ty jsou paradni musim rict, ze moje toshiba ma vodeodolnou klavesnici a mohu potvrdit, ze vydrzela 2deci ciste vody, akorat neodtekly, ale musel jsem notebook otocit a vylit ji, pod ni se dostaly akorat dve kapky, ale vse je utesnene, takze do notasu se nic nedostalo.
recenze je zde:
http://www.zive.cz/Clanky/Video-Tenky-T ... fault.aspx
Re: Videorecenze na Zive.cz
MarekM píše:Tomas Holcik udelal videorecenzi na T400s, zarazily mne dve veci:
WLAN tam je, ma to anteny i WWAN modul, tsaci vlozit SIMka a idealne nakonfigurovat pres AccessConnections.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu,že se mluví o "WWAN enabled", tak Holčíkovi věřim. Tohle heslo pro mě odjakživa znamenalo, že je notebook připraven na vložení WWAN modulu přítomností čtečky SIM a antén.
ExpressCard tam neni. Na to se neni potřeba ptát, protože je to vidět rovnou z těch záběrů, kde neni ani z jedné strany...a na spodku nebude
Teď jsem jinak našel pro mě podstatně větší nedostatek. Ten notebook nemá Firewire a tím pádem jeho použití pro mě padá. Určitě bych neměl v plánu kvůli notebooku měnit kameru, když stojí skoro dvakrát tolik, co tenhle T400s
ExpressCard tam neni. Na to se neni potřeba ptát, protože je to vidět rovnou z těch záběrů, kde neni ani z jedné strany...a na spodku nebude
Teď jsem jinak našel pro mě podstatně větší nedostatek. Ten notebook nemá Firewire a tím pádem jeho použití pro mě padá. Určitě bych neměl v plánu kvůli notebooku měnit kameru, když stojí skoro dvakrát tolik, co tenhle T400s
swarm - blog: http://notebookblog.cz
tak mne napada jenom to, ze by Holcik dostal jiny kus, nez ma jit v CR do prodeje, aspon v prispevku od fly99 z 2.7. se pise:
První kousky tento měsíc budou prodávany v této konfiguraci:
...
WWAN enabled - notebook obsahuje antény i modem, stačí tedy jen zasunout SIM kartu od operátora a připojit se na internet !! SIM slot je kryt baterii, nehrozí tedy nechtěná ztráta SIM karty
....
Síť: 5 in 1 Media Card reader, 1x34 mm Express Card
....
První kousky tento měsíc budou prodávany v této konfiguraci:
...
WWAN enabled - notebook obsahuje antény i modem, stačí tedy jen zasunout SIM kartu od operátora a připojit se na internet !! SIM slot je kryt baterii, nehrozí tedy nechtěná ztráta SIM karty
....
Síť: 5 in 1 Media Card reader, 1x34 mm Express Card
....
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“