ASUS F3KA-AP012
zdravím, po delší době sem o5 píšu...chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, nebo jestli s tímto problémem někdo nemá zkušenosti. A teď k tomu problému: Jedná se o to, že jakmile si v biosu zapnu x1250 tak se mi normálně načte plocha, ale po 5 vteřinách se objeví modrá smrt, vůbec nevím proč, předtím vše normálně fungovalo...bios mám verzi 211...díky za případné odpovědi...
Fujitsu Siemens Sa3650 + Graphic Booster: Turion X2 Ultra ZM-82 2,2GHz, ATi HD3200 + HD3870, 3GB 800MHz RAM, 320GB + 320GB HDD, 3Dmark 06 7831 points...HTC Touch Diamond
modrá smrt u x1250
ahoj mě dělalo něco podobného ale u HD 2600 a byla to hardwarova chyba na desce takže mi vyměnili desku, ale napřed zkus přeinstalovat OS
windows 7
jsem max spokojen sice mi nechce nainstalovat ovladače od ati na x1250 ale ty co to nainstalovalo přes W update jedou taky dobře a co se týče rychlosti odezvy, a práce HW vúbec jsou o hodně rychlejší než vista, W7 sice pouším přes VHD a vista mám klasicky ale asi je odinstaluji a pojedu jenom na W7
windows 7
jsem max spokojen sice mi nechce nainstalovat ovladače od ati na x1250 ale ty co to nainstalovalo přes W update jedou taky dobře a co se týče rychlosti odezvy, a práce HW vúbec jsou o hodně rychlejší než vista, W7 sice pouším přes VHD a vista mám klasicky ale asi je odinstaluji a pojedu jenom na W7
Jo, už na tom jedu. Zatím jsem si doinstaloval jen konzoli na vypínání Bluetooth a OSD, bo jsem neviděl, jak na tom je podsvícení.
V poslední době se mi ale při zátěží párkrát vypl a teď jsem se díval, že při recodingu audia stoupla teplota (v Everestu Ultimate u "CPU") na 95°C cca. Asi to bude třeba vyčistit..
V poslední době se mi ale při zátěží párkrát vypl a teď jsem se díval, že při recodingu audia stoupla teplota (v Everestu Ultimate u "CPU") na 95°C cca. Asi to bude třeba vyčistit..
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
jaky pouzivas drivery? nekde jsem cetl, ze by to melo jit na nakejech starsich (myslim 7.2) ja ted mam upraveny desktopu (nejnovější) a s tema mi to taky nejde.. myslis ze budou naky takhle stary drivery na 64 bit?
edit: tak to byly omega drivers (7.12)..
edit: tak to byly omega drivers (7.12)..
Naposledy upravil(a) albi777 dne 20 čer 2009 13:31, celkem upraveno 1 x.
Zdravím. Měl bych na vás menší prosbu...
Mám problém s výkonem grafické karty. Píši o něm o pár topiců výš. Mohl by si někdo znovu nainstalovat ty původní drivery, které byly na tom CD od asusu (Tak aby se grafika hlásila jako M76M) a říct mi, jaký má podle windows index výkonu? Já mám 4.0, jako herní grafika a 4.2 jako grafika pro win. aero. Byl bych vám nesmírně vděčný. Snažím se přijít na to, jestli pokles výkonu je způsoben novými drivery, nebo něčím horším.
// edit: Tak problém už je vyřešen, jen se chci zeptat. neměla by tahle karta mít šířku sběrnice 128 bit? Software SiSoft Sandra mi ukazuje jen 64 bit...
Mám problém s výkonem grafické karty. Píši o něm o pár topiců výš. Mohl by si někdo znovu nainstalovat ty původní drivery, které byly na tom CD od asusu (Tak aby se grafika hlásila jako M76M) a říct mi, jaký má podle windows index výkonu? Já mám 4.0, jako herní grafika a 4.2 jako grafika pro win. aero. Byl bych vám nesmírně vděčný. Snažím se přijít na to, jestli pokles výkonu je způsoben novými drivery, nebo něčím horším.
// edit: Tak problém už je vyřešen, jen se chci zeptat. neměla by tahle karta mít šířku sběrnice 128 bit? Software SiSoft Sandra mi ukazuje jen 64 bit...