Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
ad P7350 vs. P8400 (v alze to maji blbe, T7350 neexistuje):
Oba procesory se lisi akorat nasobicem (frekvence 2 vs. 2.26 GHz), vse ostatni (fsb, cache) je stejne. Rozdil je to celkem maly, az zanedbatelny, rekl bych
takze ten rozdiel je az zanedbatelny? nebude to mat az taky velky vplyv na rychlost NB?
ktore rozlisenie je asi najvhodnejsie na hry,filmy,foto...?
diky
rozdíl bude zanedbatelný...na hry ti bohatě stačí 1280x800 ... jinak podřizovat výběr noťasu hře GTA IV je hovadina ... pokud chceš mít noťas na na školu,tak bych já osobně tyto herní MSI nebral
a nebude lepsie na zobrazenie rozlisenie 1680x1050 a pri hrach si to zmensim nie? ten NB budem mat v skolu len na take zakladne veci net, napisat a vytlacit nieco photoshop a tak.......ale dost budem asi na nom hrat hry takze... a aky by si vybral NB do skoly ale aj na hry (chcel by som aj s numerickou klavesnicou)
Hrat by se melo v nativnim rozliseni dispalaye, protoze se jinak snizenim rozliseni snizuje kvalita obrazu. Jestli chces book na hry s numpadem a do cca 800Euro, tak nejlepsi pro Tebe bude MSI GX623X
no tento sa mi pozdava.....mas s tymto NB nejake skusenosti....co povies na tu grafiku ati?nie je lepsia nVidia9600 gt 512?...a este..ved tento book ma 1680x1050
Co jsem slysel, tak vsechny hry bezi v 1680x1050. HD4670 podava ve hrach realny 2x vetsi vykon nez 9600M GT.
Ja bych sel rozhodne do toho MSI, kdybych chtel hrat predevsim hry.