NB do 17tis Kč

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
dzejdzejka
občas něco napíše

NB do 17tis Kč

Příspěvekod dzejdzejka » 22 črc 2009 16:05

Ahoj, ráda bych vás požádala o radu, jaký laptop mám zakoupiti. Procházela jsem forum a recenze, ale po pár dnech pročítání už jsem spíš přehlcená informacemi a neumím se správně rozhodnout.

Laptop bude sloužit místo desktopu, přenášet ho moc nebudu, hrozí spíše častý převoz autem mezi bydlišti.

Moje požadavky jsou proto následující:
- větší display (15,4" - 17")
- numerická klávesnice
- váha nerozhoduje
- nebudu hrát hry, ale potřebuji office, internet, programy na úpravu fotek, rýsovací a účetní program
- chtěla bych tam také vstup, abychom mohli koukat na dvd nebo poslouchat hudbu v dalších místnostech (laptop by měl časem sloužit i jako multimediální centrum - budu mít rozvod kabelů) - předpokládám tedy HDMI nebo DVI-I vstup (??)
- wifi
- čtečka karet
- USB

Původně jsem měla HP Pavilion a byla jsem s ním spokojená, chtěla jsem tedy pokračovat s HP, ale po recenzích ohledně hlučnosti a tak si tím už nejsem jistá.
Tady posílám odkazy na mé favority - co si o nich myslíte? nebo byste ještě vybrali nějaký lepší?? co se týče peněz, víc jak přes těch 17-18 tis. nemůžu jít...
Díky moc :))))

http://www.alza.cz/acer-tm7730g-6b2g32m ... 102291.htm

http://www.alza.cz/fujitsu-siemens-amil ... 104291.htm

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 22 črc 2009 17:02

Z techto 2 rozhodne Acer. FS neni moc dobre sestavene.
Asus ROG Strix G18

kvakunek
guru

Příspěvekod kvakunek » 22 črc 2009 22:58

ten travelmate je dobrá volba :)
ACER Aspire 6920G-582G32MN

Zpět na „Jaký vybrat notebook“