acer aspire 5710Z
acer aspire 5710Z
dobry den mam tento notebook cca 2 roky ale ešte som neprišiel nao ako sa spušta webkamera najde sa tu dobra duša a napiše mi ako nato .
Dik moc
Dik moc
az si neinstaloval ovladace nepojde ti to .. len tak .. nainstaluj toto : ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/a ... 20x86(WHQL).zip STAHNI A NAINSTLUJ
TEN OTKAZ ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/a ... 20x86(WHQL).zip
jarino269 píše:az si neinstaloval ovladace nepojde ti to .. len tak .. nainstaluj toto : ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/a ... 20x86(WHQL).zip STAHNI A NAINSTLUJ
nejde mi to stiahnut vyhodi mi to nejaku vystrahu
-
- guru
Tady je správný odkaz
Kód: Vybrat vše
ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5710/vista/Drivers/12.Bison%20for%20Vista%20x86(WHQL).zip
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
kiposukjange píše:Tady je správný odkazKód: Vybrat vše
ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5710/vista/Drivers/12.Bison%20for%20Vista%20x86(WHQL).zip
dík už som to nainštaloval ale ked spustim ten program tak je to len šedé asi musím spustit webkameru nejakým tlačidlom na notebooku ale neviem ktorým už som postlačal všetko neviete mi poradit ?
-
- guru
Musí to proběhnout tak, že spustíš program, webkamera problikne a potom už musí naskočit obraz. Ale tyto webky většinou nefungují, alespoň většině lidí, co mají Acer, to po nějaké době kleká, pokud to teda vůbec jde nainstalovat. Totiž, pokud je Vista bez Service Packu, tak to funguje, ale jakmile se nahraje SP1 nebo 2, konec.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
tak mne sa stane to ze sa spusti program celý je šedný a to je všetko nič viackiposukjange píše:Musí to proběhnout tak, že spustíš program, webkamera problikne a potom už musí naskočit obraz. Ale tyto webky většinou nefungují, alespoň většině lidí, co mají Acer, to po nějaké době kleká, pokud to teda vůbec jde nainstalovat. Totiž, pokud je Vista bez Service Packu, tak to funguje, ale jakmile se nahraje SP1 nebo 2, konec.
-
- guru
Pattos píše:tak mne sa stane to ze sa spusti program celý je šedný a to je všetko nič viackiposukjange píše:Musí to proběhnout tak, že spustíš program, webkamera problikne a potom už musí naskočit obraz. Ale tyto webky většinou nefungují, alespoň většině lidí, co mají Acer, to po nějaké době kleká, pokud to teda vůbec jde nainstalovat. Totiž, pokud je Vista bez Service Packu, tak to funguje, ale jakmile se nahraje SP1 nebo 2, konec.
Tak musíš zkusit zase jiné ovladače, já jsem webku rozjel až s pátou verzí driverů.
kiposukjange píše:Pattos píše:tak mne sa stane to ze sa spusti program celý je šedný a to je všetko nič viackiposukjange píše:Musí to proběhnout tak, že spustíš program, webkamera problikne a potom už musí naskočit obraz. Ale tyto webky většinou nefungují, alespoň většině lidí, co mají Acer, to po nějaké době kleká, pokud to teda vůbec jde nainstalovat. Totiž, pokud je Vista bez Service Packu, tak to funguje, ale jakmile se nahraje SP1 nebo 2, konec.
Tak musíš zkusit zase jiné ovladače, já jsem webku rozjel až s pátou verzí driverů.
tak asi to nerozjedem stala sa mi taka vec zapel som notas a zrazu cierna obrazovka ze stali ste sa obetou napaleneho windovsu alebo take nieco takze mi nejde sa dostat do notebooku .