Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Jo tak to jo, taky mě to bylo divný a blbá nejsi, to by sis potom nekupovala Toshibu
k záruce, radši než prodloužení bych vzal NBD záruku (ohlásíš závadu, přijede k tobě technik a bud opraví na místě nebo ti dá novej notas) je to hned narozdíl od normálního servisu, kde seš bez notebooku 14-30dní.
Eggs píše:
javak810i píše:
Eggs píše:LCD 106cm, má to jen VGA..
K monitoru to připojovat nejspíš nebudu..
A to je LCD, nebo Plasma? Zvláštní, že by měla jen VGA, nevíš značku a model?
This service is provided at business locations within a 100 km radius of major cities. The service response level may be impacted if the notebook is at a remote and difficult to reach location.
až na to, že servis je ve Slovensku.. to jsem dále než 100km
ja som tiez pocul Nehalem prvy krat .. kedy by to tak mohli zacat montovat do NB .. ?? ci uz to v nieakych aj je ?? pls dake info po slovensky alebo cesky ang . neviem len nemecky
jarino269 píše:ja som tiez pocul Nehalem prvy krat .. kedy by to tak mohli zacat montovat do NB .. ?? ci uz to v nieakych aj je ?? pls dake info po slovensky alebo cesky ang . neviem len nemecky
Jak jsem tak o něm četl, tak nemohu najít nic nového. Pořád 45nm procesory, podpora ddr3 pamětí, podpora Sli (krom toho posledního to má i Centrino 2, ne?)