Noťas pre stredoškoláka
já pokud se jen můžu vmísit do debaty, hledal jsem notebook s relativně hodně podobnyma podmínkama a vyšlo mi Vaio FW41 a Qosmio F50 -125. Už jsem chtěl brát Vaio, ale byl jsem odrazen, že ta ATI 4650 (tuším) není nic extra a s 8600 a natož 8700 se nemlže vůbec srovnávat, a že by mě akorát zklamala. Ale ja bych se Aspiru, Pavillionu nebo MSI jestli to budeš i jen semtam nosit celkem vyhnul.
já fakt nevím, ja už to vybírám strašně dlouho a pořád se nemůžu rozhodnout. Ono mas notebooky ktere bez vetších problémů zvládnou jakékoluv přenášení ale za tuto cenu nejsou tak výkonné. Já stejně asi nakonec skonřim u Qosmia, ale jistý si svým výběrem nebudu.
Můžes se jestě zkusim podívat na řadu TravelMate od Aceru ty by přenášení měly zvládat, a ty konfigurace tam nejsou zas tak úžasné.
A 8600 a 8700 je GK GeForceka, ta druhá je v Qosmiu a ta první je tebou požadovaná.
Můžes se jestě zkusim podívat na řadu TravelMate od Aceru ty by přenášení měly zvládat, a ty konfigurace tam nejsou zas tak úžasné.
A 8600 a 8700 je GK GeForceka, ta druhá je v Qosmiu a ta první je tebou požadovaná.
http://www.svethardware.cz/art_doc-9278 ... CA617.html tenhle u nás ještě není?
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Peha píše:já pokud se jen můžu vmísit do debaty, hledal jsem notebook s relativně hodně podobnyma podmínkama a vyšlo mi Vaio FW41 a Qosmio F50 -125. Už jsem chtěl brát Vaio, ale byl jsem odrazen, že ta ATI 4650 (tuším) není nic extra a s 8600 a natož 8700 se nemlže vůbec srovnávat, a že by mě akorát zklamala. Ale ja bych se Aspiru, Pavillionu nebo MSI jestli to budeš i jen semtam nosit celkem vyhnul.
Tak HD4650 se s nima v pohodě může srovnávat....(myšleno 9600, 9700)
MSI GT735
Zpět na „Jaký vybrat notebook“