Toshiba Satellite
Mě se třeba moje lesklá Toshiba líbí.Lesklé je víko LCDčka a ostatní včetně klávesnice je v matném stříbru.To se mi zdá designově optimální i praktické.Ovšem je pravda,že tyto nové Toshiby jsou lesklé skoro komplet a to už je fakt přehnané.Tziky píše:To Roman2277:tak nejakemu lesticonotebookfilovi by se to libit mohlo,priznejme si: je to prakticke snad jen pro prezentace uklidovych firem...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Damianus píše:tak to lze vysvetlit pro babu toshiba - lacina kur*a a Lenovo = elegantni dama v cernem
Dost troufalé, nemyslíš? Nemůžeš kvalitativně srovnávat Toshibu Satellite a R/T řadu Lenova. Kdyžtak už Satellite a SL řada. SL je taky lesklej "hnus"(byť jen na víku) a nikdo ti necpe, že je to "laciná ku*va" . Anebo když už tak porovnávej "černé krabice" od Lenova a "šedé krabice" od Toshiby
Diskuze ohledně designu je zcela neobjektivní. Sám jsem se šel na R500 podívat do Lenovo centra a ejhle ... mě se teda vůbec nelíbil. Byť ten notebook měl skoro vše, tak tohle mít na stole bych nestrpěl. Ty černé plasty mi připomínali hračku z Číny. Ale nikomu to necpu ... teď jsem viděl recenzi na zive.cz na nové Téčko a ejhle ... už se mi líbil mnohem více (díky tomu zeštíhlení).
A ano, sám mám Toshibu. Kdyby si někdo dělal hlavu s tím, proč se tu zastávám Toshiby
Jinak tohle už míří úplně jinam a moc tu zakladateli vlákna nepomáháme s výběrem ... Já si myslím, že zvolil dobře, jelikož jemu zjevně ta lesklost nevadí
Toshiba Tecra M10: C2D, NVS 150M
Toshiba Satellite L670: i3, ATI HD5145
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ne neni pokud sis docetl vse ohledne designu pracovniho nastroje a ne hracky Tj neco co ma vypadat reprezentativne co ma jmeno a ne upatlane sasi a je zapraskane otiskama a k temto strojum zle citat asi jen tri znacky jako sony, lenovo a dell ktere tento ucel plni. Je potreba videt nejakou korporacni poradu aby o otom mel clovek tucha. Prijit manazer treba s nejakou toshibou celou lesklou upatlanou co jak spusti tak zacne fucet tak se mu asi vsichni vysmejou a ma to dalsi efekty atd... ale nema to smysl cele rozebirat
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
samozřejmě je to tak, lesklé víko je vyloženě designová záležitost, ale lesklé šasi kolem klávesnice a lesklá klávesnice je vyloženě nepraktická věc. Pro člověka který víc kouká a méně pracuje, to je v celku jedno. To, že někomu lesklost nevadí neznamená, že se mu to líbí, prostě se jen s tím smíří. Taky si umím představit managera který přijde třeba na "pracovní dejchánek", rozbalí leklou věc, významně se nad ní tváří pokud si všichni nevšimnou co má, pak otevře, začne hadříkem leštit a předvádí, jak se umí starat o svůj majetek. To je ale představa poněkud úsměvná a nezakládající se na realitě. Pokud máš/René/ potřebu koukat a sedět u naleštěného funícího krasavce, tak proč ne, v realitě jsou ale představy o dokonalém stroji poněkud odlišné. Poukazovat na lesklé víko a hračky z Číny je trochu zcestné, Zjisti si kde vyrobili tvoji Toshibu
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Sice už tohle fakt přechází úplně někam jinam než je téma vlákna, ale přirozená tvrdohlavost mi nedá a musím opět psát
Made in China no a? Není Čína jako Čína ... a zajímalo by mě, kde vyrábějí Lenova ...
to Damianus: Ale takový manažer by si taky nekoupil žádnej lesklej Satellite ... od toho tu jsou jiné řady od Toshiby . Já si zase myslím, že kdyby tu nebyla síla loga ThinkPad, tak se mu vysmějou taky ... kdyby vytáhl černou krabici úplně stejnou jako R500 a byl by na něm třeba "Damianus", tak se mu vysmějou úplně brutálně
to Gogo: Myslím, že jestli se někomu líbí nebo nelíbí, nebo mu méně vadí lesklost, potažmo celý design , tak to radši necháme na něm ... můžeme tu doporučovat kvalitu, ale ne vzhled.
Já si myslím, že tohle už spíše souvisí se sílou značky, než se samotným designem. Už jsem psal nahoře, že srovnávat Satellite a R/T Lenovo je "nebe a dudy".
PS: To jsem zvědavý s čím zase přijdete
Made in China no a? Není Čína jako Čína ... a zajímalo by mě, kde vyrábějí Lenova ...
to Damianus: Ale takový manažer by si taky nekoupil žádnej lesklej Satellite ... od toho tu jsou jiné řady od Toshiby . Já si zase myslím, že kdyby tu nebyla síla loga ThinkPad, tak se mu vysmějou taky ... kdyby vytáhl černou krabici úplně stejnou jako R500 a byl by na něm třeba "Damianus", tak se mu vysmějou úplně brutálně
to Gogo: Myslím, že jestli se někomu líbí nebo nelíbí, nebo mu méně vadí lesklost, potažmo celý design , tak to radši necháme na něm ... můžeme tu doporučovat kvalitu, ale ne vzhled.
Já si myslím, že tohle už spíše souvisí se sílou značky, než se samotným designem. Už jsem psal nahoře, že srovnávat Satellite a R/T Lenovo je "nebe a dudy".
PS: To jsem zvědavý s čím zase přijdete
Toshiba Tecra M10: C2D, NVS 150M
no,je vidět že ta tvrdohlavost ti hodně zastírá smysly, s tou Čínou jsi začal ty, ne já, taky ty bludy o designu a kvalitě, prosím tě, kde to žiješ? Jakou chceš doporučovat kvalitu, když sám o ní nic nevíš? Nakonec pleteš dohromady vzhled a kvalitu...kvalita není jen kvalitní kondenzátor uvnitř, nebo bezchybné slícování, je to také kvalita šasi, plastů,pantů, klávesnice a čehokoliv co s konstrukcí souvisí, doporučovat pak někomu lesklou klávesnici jen proto, že to jemu samotnému nevadí, je směšné. Podle tvé teorie se nelíbí ThinkPad nikomu, kdo nehýká jako osel, a naopak komplet naleštěná Toshiba se líbí každému kdo hýká jako osel /a za rohem se počůrá smíchy/. Samozřejmě že značka dělá své, že naprosto identický stroj jako W700 TP s logem "gogo" si nekoupí možná nikdo, ale ta značka si udělala jméno na základě něčeho, ne proto, že to někdo chtěl
Částečne musím souhlasit s oběma, ale René... tobě nedochází, že u R500 (i jiných) nejde o styl, ale o funkčnost. Mě se taky moc nelíbí, ale každý ten designový prvek má své opodstatnění a svůj účel. To je jako by ses vysmíval traktoru za jeho vzhled, ale třeba farmář ho upotřebí víc, než Porsche
Gogo: Nic ve zlým, celkem souhlasím, ale nepleť řadu Satellite a nějaké manažery, pro ně nejsou tyto ntbooky, ty jsou spíš pro nějaké teen, kterým nějaká hyperleskloupatlanofunící hračka nevadí. Ti ostatní šáhnou po Satellite pro, či Tecře.
Gogo: Nic ve zlým, celkem souhlasím, ale nepleť řadu Satellite a nějaké manažery, pro ně nejsou tyto ntbooky, ty jsou spíš pro nějaké teen, kterým nějaká hyperleskloupatlanofunící hračka nevadí. Ti ostatní šáhnou po Satellite pro, či Tecře.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
nebyl jsem první kdo začal vytahovat "šedé krabice", byla to jen reakce na lidi s jistým komplexem. První požadavek zadavatele byl "škola", pak hry, filmy... chodit do školy s tím, že si na notesu budeš dělat omeletu a nepotřebuješ ho ano potřít olejem... přeci nemůžu říct že "jo, ber, klouže to jako po másle, vždycky jsem toužil mít takový" ... nejhorší na tom je, že svou trochou do lesklého mlýna přispívá i takový výrobce jako HP, zřejmě aby jim neutekl vlak se jménem "co se leskne,to se líbí a prodává"
když jsme u toho porovnávání, lesklá je i Toshiba za 75 tisíc a matnou úpravu ma i Lenovo za 10. Je to prostě trend,i když zvláštní
když jsme u toho porovnávání, lesklá je i Toshiba za 75 tisíc a matnou úpravu ma i Lenovo za 10. Je to prostě trend,i když zvláštní
Jo, tak to sry, nepřečetl jsem si začátek threadu. Máš celkem recht, trend lesklých prasátek se projevuje čím dál tím víc. Aspoň, že u paviánů ještě nemaj lesklý klávesnice. (btw, nesnáším lesklý touchpady, není nic horšího, prst po tom neklouže, fuj)
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
Zpět na „Jaký vybrat notebook“