No ale já tu přeci neříkám, že design R500 je horší/lepší než u jiných. Já se tu snažím jen říci, že diskuze o designu ve vláknu, kde by se měla rozebírat kvalita je naprosto zcestná, navíc je zcela neobjektivní. Každýmu se líbí a hodí něco jiného a pět tu ódy na funkčnost kontrukce R500 je trošku OT. Sám jsem se divil, že se mi R500 vůbec nelíbila, ale nová T400s je super (a to stačilo jednoduché zeštíhlení
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
Nikomu se tu nesnažím cpát do hlavy, že R500 je hnus nebo Satellite je krasavec. Osobně bych si pana Lesklého taky nekoupil kvůli tomu, že je lesklý
.. ale to neznamená přeci, že je to špatný notebook. Ano, je to nepraktické a po jednom dni nehezké, ale když o něm někdo říká, že je to krasavec, tak mu to přeci nebudeme brát
Sice mi pod rukama neprošlo tolik notebooku jako vám, ale na pár Satellite jsem si už šáhnul. Sice jsem s nima nedělal žádný skopičiny (to by mě v Datartu a jinde neměli rádi
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
), ale není to tak hrozné. Za ty peníze, které do toho zakladatel vráží si kupuje slušnou kvalitu, slyšel jsem, že i dobrý servis, renomovanou značku, a může to nahradit zrcadlo
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
... no co bys chtěl ještě více
(ironie)
Kdybysme tu netlachali o Lenovu a radši mu napsali jiné alternativy, tak bychom udělali lépe. Ale to už nechám na vás, mé znalosti zde končí
Přísahám, tohle je poslední můj příspěvěk.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)