Herny ASUS (ina znacka)
Herny ASUS (ina znacka)
Dobrý den,
můj favorit byl W90 který má asus.as za 54000, což je asi maximum co se mi za ntb chce dát.
Ale dneska jsem koukal a v řadě G mají už i G71 Gx a G60 VX.
Hraju hlavně Total War serie, nějaké RTS a občas Warhammer online,Warcrafty, nějaké ty RPG. Hned po koupi jdu do Empire TW a Dawn of War 2.
Turn based hry mi půjdou všechny.
A zase nevím co vybrat. Notebook chci hlavně na hry.
Řekl jsem si, že desktop už nechci a budu mít jen notebooky.
Další využití je připojení na remote desktop a zpracovávání fotek ve Photoshop Elements.
Jít jen po výkonu asi je to W90, ale není NVIDIA lepší na hry?
Zase mi přijde fajn ta 16" na přenášení to bude fajn, ale prostě nevím.
http://www.asus.as/notebooky/notebooky- ... vvihp.html
http://www.asus.as/notebooky/notebooky- ... tvihp.html
můj favorit byl W90 který má asus.as za 54000, což je asi maximum co se mi za ntb chce dát.
Ale dneska jsem koukal a v řadě G mají už i G71 Gx a G60 VX.
Hraju hlavně Total War serie, nějaké RTS a občas Warhammer online,Warcrafty, nějaké ty RPG. Hned po koupi jdu do Empire TW a Dawn of War 2.
Turn based hry mi půjdou všechny.
A zase nevím co vybrat. Notebook chci hlavně na hry.
Řekl jsem si, že desktop už nechci a budu mít jen notebooky.
Další využití je připojení na remote desktop a zpracovávání fotek ve Photoshop Elements.
Jít jen po výkonu asi je to W90, ale není NVIDIA lepší na hry?
Zase mi přijde fajn ta 16" na přenášení to bude fajn, ale prostě nevím.
http://www.asus.as/notebooky/notebooky- ... tvihp.html
Re: Herny ASUS (ina znacka)
hvarcz píše:Řekl jsem si, že desktop už nechci a budu mít jen notebooky.
To iste si povedal aj kamarat... az skoncil na desktope (Core2Quad Q9600, 4GB RAM, HD4850). Notebook totiz kazdu chvilu uvaril a prdavy displej s blbou klavesnicou velmi ergonomii nepomohli. A ten 8x vykonnejsi desktop ho stal rovnako (1150 EUR s DPH vratane monitora) ako notebook, ktory mal byt tiez na hry.
C
No já to nechtěl napsat na plný ústa, ale třeba je to u mne ten případ že jsem u klienta, něco pustím a třeba hodinu čekám na výsledek - no a brouzdání mně už neba a i když mám netbook a toshibu m400 (ty s sebou stále tahám) není to ono na fotky a vždycky mi chybí něco co je na desktopu doma.
Trochu mě vadí že W90 má 2x512 RAM asi to bude za chvíli málo na textury,
celkem tedy není mimo mísu koupit třeba ten Asus G 16" a přechodně navýšit domácí stroj, což vyjde na stejné peníze ... cca 55000, ale nevím prostě moje přenášení NTB je 30 m z bytu do kufru auta a pak max 100 m někde do kanclu.
Já už asi nevyužiji desktop na hry.
stačí mi něco jako úložiště dat.
Trochu mě vadí že W90 má 2x512 RAM asi to bude za chvíli málo na textury,
celkem tedy není mimo mísu koupit třeba ten Asus G 16" a přechodně navýšit domácí stroj, což vyjde na stejné peníze ... cca 55000, ale nevím prostě moje přenášení NTB je 30 m z bytu do kufru auta a pak max 100 m někde do kanclu.
Já už asi nevyužiji desktop na hry.
stačí mi něco jako úložiště dat.
-
- občas něco napíše
Čeho má W900 2x512 RAM (já vidím osazené tři 2048MB RAM moduly)? Mimochodem, na W90 je recenze na notebook.cz, možná si vem metr a trošku si odměř ty rozměry. Na přenášení je to tak i tak hodně.
Lenovo W500 T9600 (C2D 2,8GHz), 4GB DDR3 RAM, HDD 250GB, 15,4'' WUXGA, GPU ATI FireGL V5700 (512 MB)
3y NBD
TP Advanced Mini Dock
3y NBD
TP Advanced Mini Dock
W90 - no mám slíbeno do 10 dnů si ho prohlédnout, má grafiku ve sli a každá má 512 RAM
Dell precision znám předchozí model, nemá ta grafika malý výkon ve hrách?
Když si nakonfiguruju M6400 covet vychází mi to přes 100 000 bez daně, to je moc, ještě zkusím jestli už u nás můžou konfigurovat Alienware.
- no anebo vzít tu ASUS G60VX-JX071C a počítat s tím, že v lednu je tu jsou tu nové notebooky na DX 11
Dell precision znám předchozí model, nemá ta grafika malý výkon ve hrách?
Když si nakonfiguruju M6400 covet vychází mi to přes 100 000 bez daně, to je moc, ještě zkusím jestli už u nás můžou konfigurovat Alienware.
- no anebo vzít tu ASUS G60VX-JX071C a počítat s tím, že v lednu je tu jsou tu nové notebooky na DX 11
W90 má dvě grafické karty, každá 512 RAM, jak jsem někde četl pro full hd rozlišení na plné nastavení je to už málo paměti u her GTA IV a možná i ARMA 2 a to je moje největší starost, protože notebook za 50 000 mi musí tak 2-3 roky vydržet. Pokud koupím tu menší mršku za 30 000, můžu podle mně další za 30000 chtít někdy zkraje 2010.
Jako úložiště plánuju mít doma nějaký starší server co už někde dosloužil - ale to vůbec není na hry.
Dell Precision je fajn, asi 3 jsem kupoval a instaloval pro klienta, takže si dokážu představit i velikost W90. Ale opravdu není na hry. Dával jsem tuším předchozí verzi - celá stříbrná. A podle tohohle Dellu vím, že mi notebook dokáže plně nahradit Desktop.
Mobilita mně stačí, že ho vezmu do auta a někde zase vyložím. Na mobilní záležitosti je tu netbook.
Jako úložiště plánuju mít doma nějaký starší server co už někde dosloužil - ale to vůbec není na hry.
Dell Precision je fajn, asi 3 jsem kupoval a instaloval pro klienta, takže si dokážu představit i velikost W90. Ale opravdu není na hry. Dával jsem tuším předchozí verzi - celá stříbrná. A podle tohohle Dellu vím, že mi notebook dokáže plně nahradit Desktop.
Mobilita mně stačí, že ho vezmu do auta a někde zase vyložím. Na mobilní záležitosti je tu netbook.
na hry je nesmysl vyhazovat 100 papírů a na full-hd ti nepojede na notebooku ani GTA IV ani nic z náročnějších her,pokud nedáš všechna nastavení na minimum a to nevím k čemu by bylo dobré, to už je pak lepší koupit ten levnější a počkat na Nehalem v kombinaci s novou nVidií 

ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Zpět na „Jaký vybrat notebook“