Jedu na rok popijet Guinnesse, jsem svorc a potrebuju notebook, pac v letadle bych se za svoji prehistorickou sestavu velikosti eniacu asi nedoplatila. Ac se mi tezko vzdava numericky klavesnice, zavrhla jsem 15'', pac jsou tezky jak krava a pro cloveka, co hral naposledy v prvni tride Prince of Persia, absurdne velky.
Takze jsem zacala pokukovat po 13'' s mechanikou, ale moje penezenka se tezce vzpouzi. Nakonec jsem usoudila, ze nakej ten palec navic taky neuskodi, a ackoli mam vrozenou neduveru k Acerum (a HP taky moc nefandim, ale to je vzhledem k stari nasi domaci elektroniky asi neopodstatnene), tak trochu me nadchl Acer Aspire 4810T. Nejsem si jista tim jednojadrovym procesorem a lesklou, mezerovitou klavesnici, ale jako holku me jinak ten design a zbyla vybava dostava do kolen.
Muj kontokorent toho moc neskousne, ale stejne tapu ve vyberu - libi se mi FUJITSU Amilo Si3655, na vic nez nejlevnejsi LENOVO ThinkPad SL300 nedosahnu, upatlanou toshibu satellite nechci a ze 13'' je tam jeste Acer TravelMate.
Ze 14'' je mi relativne sympaticky ACER Aspire 4935G, pak je tam klasicky hapecko HP 6530b a moje penezenka snad neupi ani u ASUS F80Q-4P067E.
Stoji z toho neco za to koupit to spis nez ten Aspire 4810T? Potrebuju velkej disk, rychly a nesekajici se pocitac - bez her se v podstate obejdu, ale vadi mi sekajici se online video, neodpovidajici barvy displeje, a ocenila bych, kdyby to bylo tissi a nekupovala bych si zaroven radiator...
Zkratka, kdyby nekdo mel, ocenila bych radu, napad, pripadne alternativu, ktera by nesmerovala k nakupu sesitu a obyc tuzky... Dekuju
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)