Taky jsem tam koukal na "herní děla" málem jsem se po.... smíchy a fascinuje mě že se najdou lidé co jim ty bláboly žerou...................................a ty booky koupí............
EDIT:HP ProBook 4510s C2D T5870, 15.6 HD BV, 4GB 2DM, 500GB 5.4, DVDRW, WiFi, BT, ATI 512MB, Cam, Windows XP professional CZ + brašna na notebook zdarma!!!
možnost hrazení splátkami!!!
Vynikajíci profi notebook s jedním z nejvýkonějších dvoujádrových procesorů pro notebooky s perfektním designem na který budete po právu pyšní ,pevným diskem 500GB ,grafickou kartou ATI s pamětí 512MB ,která zvládne i nejnáročnšjší hry a aplikace (GTAIV,crysis,grid,NFS) na vysokém rozlišení s neuvěřitelnou vydrží provozu na baterie až 5 hodin!!!
Samozřejmostí je Bluetooth ,1GB ethernet rychlá síťová karta,bezdrátová síť WiFi ,HDMI výstup ,čtečka paměťových karet ,DVD DL vypalovačka s podporou technologie lightscribe (vypalování obrázků na potiskovou stranu cd nebo dvd) a mnoho dalšího!
Rozlišení 1366 x 768 ve 32 bitové hloubce!!!
Na notebooku je předinstalovaný legální opersční systém Windows XP professional CZ se všemi potřebnými ovladači pro správnou funkci notebooku ,takže po rozbalení stačí notebook zapnout a začít pracovat nebo hrát skvělé hry a multimedia.
Tento kousek Vás mile překvapí svým výkonem ať už grafickým tak i výpočetním!
-------------- Tohle mě dnes dostalo