prehravani videa
prehravani videa
Zdravim potrebuju nejaky kvalitni prehravac filmu atd...a aby mi to bralo i film s titulkama,mam visty...diky za doporuceni
- Chlebovnik
- guru
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně Media Classic Player s nějakým balíčkem kodeků (např K-Lite Mega Codec Pack)
Na pohled vypadá jako přehravač z 90tých let, ale ono to je jeho plus. Vše je tam, kde má být, nikde nic nehledáš a dokonce umí přehrát poškozený nebo nedostáhnutý soubor. Toho využiješ např. stahuješ-li film přes direct-linky (rapidsh***, czshare, atp) a stáhneš si třeba 20% a už můžeš koukat na film a nemusíš čekat, až se ti stáhne celej.
Na pohled vypadá jako přehravač z 90tých let, ale ono to je jeho plus. Vše je tam, kde má být, nikde nic nehledáš a dokonce umí přehrát poškozený nebo nedostáhnutý soubor. Toho využiješ např. stahuješ-li film přes direct-linky (rapidsh***, czshare, atp) a stáhneš si třeba 20% a už můžeš koukat na film a nemusíš čekat, až se ti stáhne celej.
ASUS G50V • Intel® Core™ 2 Duo CPU P8600 @ 2.40 GHz • 2x 2048MB DDR2 800MHz • NVIDIA GeForce 9700M GT DDR3 512MB • Intel 520 180GB SSD • Seagate Momentus 500GB 7200 RpM • 15.6" WSXGA+ 1680x1050 px • Windows 8 Pro x64
-
- občas něco napíše
emanuell: Vsak jsem ti dal i odkaz. Vyhoda VLC je ze kodeky uz obsahuje, takze neni potreba je honit jinde a instalovat. Navic je vhodny jak na DVD tak i klasicky divx/xvid a spoustu jinych formatu. Navic treba umi i streamovat TV.
Gogo: tak kdyz opomenu to, ze treba neprehrava DVDcka (aspon co si ja pamatuju), tak hlavne free verze obsahuje nejaky hnusny balast v podobe adwaru nebo neceho podobneho.
Gogo: tak kdyz opomenu to, ze treba neprehrava DVDcka (aspon co si ja pamatuju), tak hlavne free verze obsahuje nejaky hnusny balast v podobe adwaru nebo neceho podobneho.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepe vychazi KMplayer
ma interni titulky neni teda potreba instalovat dalsi balast do OS...
Prehrava opravdu snad vsechny formaty a taky
nema problem s poskozenym video souborem jako ostatni prehravece.
Nejmene zatezuju CPU.
Dokaze akcelerovat HD video pres GPU
ma interni titulky neni teda potreba instalovat dalsi balast do OS...
Prehrava opravdu snad vsechny formaty a taky
nema problem s poskozenym video souborem jako ostatni prehravece.
Nejmene zatezuju CPU.
Dokaze akcelerovat HD video pres GPU
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- guru
Také doporučuji KMPlayer všemi deseti, jako další argumenty mohu uvést například přímé zobrazení inforamcí o videu - kodek, formát zvuku, rychlé přepínání zvukových stop a také třeba zobrazování rozlišení videa (Enter+Enter ). Jinak teda nastavení tohoto programu je opravdu pro odborníky, tolik možností jsem pohromadě snad v žádném jiném přehrávači neviděl. A co se týče náročnosti na PC, nejlépe mi vychází starý BSPlayer, tuším verze 1.37. I 1080p náročné video přehraje krásně (tam, kde se mi video v KMPlayeur sekalo). A za třetí, co se týče HD videa, velmi se mi osvědčilo přehrávání matrosky a Blu-ray v Media Player Home Cinema se zapnutou akcelerací přes grafickou kartu (samozřejmě ne na mé notebokové X700, ale na stolních kompech s Radeony HD 2600 a 2400). Vytížení procesoru od nuly k cca 5% a plynulost super .
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Zdravim,
za sebe bych volil VLC. Ma v sobe kodeky, poradi si s titulkama, nikde se nic neleskne, nesviti, proste jednoduchost --> krasa a spokojenost.
Kdyz uz tu probirame video, tak bych se rad zeptal jestli nekdo nema zkusenost jak se zbavit kostickovani ve videu. Pri standardnim rozliseni je vse fajn ale jakmile prepnu do full screenu tak se na to neda divat. OS mam Win 7, VGA ATi HD2400 a pouzivam VLC. Vyzkousel jsem hrozne moc kodek packu a furt nic. Na Win Vista bylo vse OK.
Pokud to tu uz bylo tak se omlouvam.
Dekuji
za sebe bych volil VLC. Ma v sobe kodeky, poradi si s titulkama, nikde se nic neleskne, nesviti, proste jednoduchost --> krasa a spokojenost.
Kdyz uz tu probirame video, tak bych se rad zeptal jestli nekdo nema zkusenost jak se zbavit kostickovani ve videu. Pri standardnim rozliseni je vse fajn ale jakmile prepnu do full screenu tak se na to neda divat. OS mam Win 7, VGA ATi HD2400 a pouzivam VLC. Vyzkousel jsem hrozne moc kodek packu a furt nic. Na Win Vista bylo vse OK.
Pokud to tu uz bylo tak se omlouvam.
Dekuji
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“