ASUS A6T
http://notebook.cz/__/,clanky,technolog ... index.html
Ale zkus si to hledat sam... TL-50 ma cache jenom 2x 256, coz si myslim ze je malo. Ten T2400 od Intelu (v tom fujitsu) ma vetsi vykon.
Ale zkus si to hledat sam... TL-50 ma cache jenom 2x 256, coz si myslim ze je malo. Ten T2400 od Intelu (v tom fujitsu) ma vetsi vykon.
Instalace Win na A6T
Tak jsem si právě tuhle pěknou věcičku přinesl domu, V pMagicu jsem si rozdělil disk (2 partitions NTFS) a chtěl jsem nainstalovat win, ale hned po hlášce, že zjištuje konfiguraci (uplně první hláška po vložení cd) hodí černou obrazovku a nereaguje. stejně se chová s Win xp Professional SP2 i Win XP professional 64bit. Neví někdo co s tím?
Coz o to, vypada pekne, kraval ani moc nedela, displej je proste takovej lesklej - to ma svy vyhody(kontrast) i nevyhody(odlesky) viz vsechny lcd tohoto typu - je tam teda trochu nerovnomerne podsviceni - jako odspodu uprostred, ale o neco min nez co jsem videl treba na HP. Jinak vzhledem k tomu, ze jsem zatim paril leda tak bios nebo cernou smrt k tomu nemam co rict. Az si stahnu v pondeli linux, nebo jestli mi nekdo poradi jak tam narvat Win, tak reknu vic..
Zatim aximalne muzu udelat foto z libovolneho uhlu, resp. libovolny detail a zaslat mailem...
Zatim aximalne muzu udelat foto z libovolneho uhlu, resp. libovolny detail a zaslat mailem...
chcel by som sa spytat, ako je na tom pozorovaci uhol? a este tu bolo spominane, ze grafika ma pri idle nieco cez 70 a v plnom vykone az nieco cez 80 stupnov. je to normalne? nemoze to mat v buducnosti nejake dosledky? a vobec tych 70 v idle nie je troska zvlastne? posledna otazka je, ci sa tento nb dodava len v tej klasickej striebornej farbe alebo ho mate niekto aj v ciernej... vdaka
muzes mi pls udelat par tech fotecek? predek, zadek, p., l,. shora, zespod, atd??? na roti.dcsk8@seznam.czSvitivka píše:Coz o to, vypada pekne, kraval ani moc nedela, displej je proste takovej lesklej - to ma svy vyhody(kontrast) i nevyhody(odlesky) viz vsechny lcd tohoto typu - je tam teda trochu nerovnomerne podsviceni - jako odspodu uprostred, ale o neco min nez co jsem videl treba na HP. Jinak vzhledem k tomu, ze jsem zatim paril leda tak bios nebo cernou smrt k tomu nemam co rict. Az si stahnu v pondeli linux, nebo jestli mi nekdo poradi jak tam narvat Win, tak reknu vic..
diky
prosimte posli mi take nejake ty fotky Spyke13@atlas.cz