MSI GX623x-026cz - Zkušenosti (taková malá "recenze'')
párada tak je doma, za 19500 to je výbornej kauf..... Šasí vypadá proti aceru pevněji, klávesnice se neprohýbá, první dojem kazila jen nálepka od hry přes displej, která po sobě ponechala lep...potkat toho cloveka co vymyslel že se to tam má lepit, bych mu tu nálepku vrazil do chřtánu.....rpoblém byl snad jen nainstalovat olvadač na grafiku pod xp, (pomohla modifikace catalystu). Zkoušel jsem zatím jen toho tombraidera a běží v nativním s plným antialiasingem a plným an.filtrováním naprosto plynule. zatím vše funguje jak má:) jen disk je pomalejší. měřil jsem přes hd tune,a max čtení 65MB/s(prumer 50), ve starym aceru ma v HD tune 85(prumer 67), zřejmě tam dali nějakej pomalejsi disk kvuli uspore.
na dvd k NB byly všechny ovladače a ultility i pod XP, tak s ovladači až na tu grafiku nebyl problém, přes google jsem našel program na modifikaci catalystu a je to taky ok, přece jen jsou pod xp hry rychlejsi (5fps, když hra běží kolem 20-25fps dělá hodně). Turbo zalezi na dane hre, když je náročná na procak jako gta4, tak to pomůže, když konvertuješ video tak misto 30min to s turbem trva treba 25 , takze urcitej prinos toje, ale predstava ze to bude sturbem o pulku rychlejsi to urcite ne:) no nekdo si muze udelat twin turbo sam aplikaci, ale když to přežene tak jeho smula(s případnou upravou chlezeni nebo dobrou chladici podloužkou prý 2,7ghz neni problem:)....muj starej acer turbo nemá a sám si když je třeba výkon přetaktuje procak o 200mhz (což nikde neuvadeji, zjistil jsem pres cpu-z), takže marketing urcite je vtom taky
odpoved
Tziky píše:Hm a četl jsi popis u toho videa???
To je NTB HADR
This is gameplay recoded on : Windows XP SP3 Intel E2180 Dual core 2.0ghz 2 gb DDR2 HD 4670 512 DDR3 (MSI is manufacter of card- R4670) setings are on medium (some are on high),and shadows are off..
no a msi gx623 ma 2 gh procesor dvojjadrovy a tu istu grafiku tak co tu riesis
Re: odpoved
adamccccc píše:Tziky píše:Hm a četl jsi popis u toho videa???
To je NTB HADR
This is gameplay recoded on : Windows XP SP3 Intel E2180 Dual core 2.0ghz 2 gb DDR2 HD 4670 512 DDR3 (MSI is manufacter of card- R4670) setings are on medium (some are on high),and shadows are off..
no a msi gx623 ma 2 gh procesor dvojjadrovy a tu istu grafiku tak co tu riesis
Opravdu nemůžeš srovnávat desktopový procesor a desktopovou grafickou kartu s hw, který je dělán do notebooků. A pak tu platí - Neni dvoujádro jako dvoujádro.. Tam je nějaké Intel Pentium Dual Core - E21** (nebo kolik) a tady v gx623x máš Intel Core 2 Duo P7350.. jako, výkonostně je P7350 úplně jinde, než to Pentium.. tohle nesrovnávej..
No, co se týče Army II, už ji mam vedle v pc, tak mi dejte čas ještě dva dny a já ji tu zkusím a řeknu, jak je to hratelné.
To je blbost, rozdil od stolniho radeonu hd4670 neni tak velky ,maji stejny pocet sharedu 320 ,jen mobilni ma snizene takty: jadro z 750 na 675 a pameti z 1750 na 1600 coz dela rozdil tak 10% max. Mimochodem ten cpu E2180 ma Velikost L2 cache 1MB a p7350 ma 3MB jinak sou uplne stejne ty procesory v architekture takze p7350 muze byt naopak jen vykonejsi.
http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mo ... 881.0.html i tady je psano ze jeho vykon je mezy desktopovym 4650 a 4670