Přerušený kontakt mezi zdrojem a displejem

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Arséne
občas něco napíše

Přerušený kontakt mezi zdrojem a displejem

Příspěvekod Arséne » 10 srp 2009 00:53

Zdravím,

omlouvám se za případný duplicitní dotaz, nicméně odpověď na svůj problém jsem nenašel ani po hodince usilovného googlování - buď je tedy můj problém naprosto netypický (čemuž nevěřím) nebo se špatně ptám.

Po jedné bujaré noci se mi podařilo odlomit si u notebooku (levý, pomůže-li to) "pant", což počítači odhalilo "dráty" vedoucí od zdroje k obrazovce. Bohužel jsem pár týdnů neměl čas to řešit jinak než gafa páskou, kterou jsem odhalené dráty oblepil proti mechanickému poškození. K opotřebení kontaktů ale nejspíš došlo tak jako tak, protože podsvícení mého počítače je od včerejška zhruba třikrát slabší než obvykle.

A proto - je tahle závada opravitelná? Kde a příp. v jakých cenových relacích? Google mi vyházel odkazy na několik LCD opraven, ani jedna však v popisu závad, kterým se věnuje, opravu "kontaktů" neměla.

Díky za čas. A.

Tziky
guru

Příspěvekod Tziky » 10 srp 2009 02:00

Autorizovany servis,nejakym pokoutnym servisakum bych to nesveril
MSI GT735

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 10 srp 2009 08:13

tvůj problém je hodně netypický, pokud se někomu ulomí pant, notes je na druhý den v servisu, zatím jsem tady nečetl o bujaré noci a notebooku v posteli místo ženský, pokud to nemáš v záruce, djí se náhradní díly dokoupit, musel bys specifikovat, jaký notes, jaké stáří
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Arséne
občas něco napíše

Příspěvekod Arséne » 10 srp 2009 10:06

V zaruce sice asi je, ale tady je prece moje zavineni naprosto prokazatelne, ne? Co znamenaji nahradni dily? Cely display nebo "jenom" drat a pant?

ASUS Notebook M51Kr Series, stáří asi tři čtvrtě roku.

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 10 srp 2009 10:49

musel bys to nafotit, co tam je vlastně ulomené
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Zpět na „Hardware“