panovo to lenovo T500 s HD 3650 ma jake pameti DDR2 nebo 3?
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
Zdravím, přímo k věci. Vím že mi stačí integrovaná grafická karta na to, abych si zahrál WOW. Ale co novější, například Aion, obejdu se i u něj bez dedikované grafické karty?
je tu majitel gma950 ktery poradi ? uz si nevim rady psal vsem vsude kde se da a nikdo zatim neporadil . Porad mam s ni problemy je v ntb hp mini 2140 chtel jsem si zahrat sem tam pri cestach aoe2 a podobne hry (nenarocne ) ale pokazde mi to hlasi ze graficky adapter nebyl nalezen nebo ze directx neni kompatibilni s moji gk .. Prosim moc o rady , vidim ze to kazdemu beha a me stale nic . Zkousel jsem reinstal ovladacu ( i starsi ) , nove hodit directX a stejne ten samy problem ..
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli na integrované kartě GMA X4500HD rozjedu hry typu CS Source a Team Fortness 2 bez nějakého omezení? Vybírám si notebook a nechci si zbytečně kupovat dedikovanou kartu, když by to tato zvládla. Předem děkuji za vaše odpovědi.
cau, mel bych dotazek, co by jste doporucili za grafiku na CATIU V5 ? ma s tim nekdo zkusenosti ? rozhoduju se mezi nVidia GeForce GT 130M; nVidia GeForce with CUDA GTX260M 1GB DDR3 VRAM; ATI Mobility Radeon FireGL V5700 a grafika NVIDIA Quadro FX 770M. diky
Geforce su "herne" grafiky pre directx, na pracu v opengl CAD aplikaciach su vhodnejsie Quadro FX alebo FireGL a z tych dvoch co mas vo vybere je vykonnejsia FX 770M.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8