MSI GT729
dualcore
Mno kdyz ozelis zaruku, tak si ten procesor muzes vymenit sam... Pripadne s nekym kdo dava prednost 4jadru prohodit.. Tech par fps pro nektere z nas nehraje roli a raci mame sviznejsi system pri velkem mnozstvi spustenych aplikaci.
Zdravím, vím, že to nepatří zrovna sem, ale jen mě tak napadlo jestli by nebylo dobrou alternativou místo MSI GT729x třeba tady toto?
http://www.lucky-notebook.cz/qosmio/tos ... j00rcz.htm
Cena je přibližně stejná navíc zahrnuje v sobě již operační systém. Je pravda, že má o něco větší hmotnost, ale pokud to potřebuju přenášet jen mezi 2 místy (né každý den) tak to zas až tak nevadí.
Co si o tom myslíte Vy???
http://www.lucky-notebook.cz/qosmio/tos ... j00rcz.htm
Cena je přibližně stejná navíc zahrnuje v sobě již operační systém. Je pravda, že má o něco větší hmotnost, ale pokud to potřebuju přenášet jen mezi 2 místy (né každý den) tak to zas až tak nevadí.
Co si o tom myslíte Vy???
hmm
penta: Si delaji pr*** uz ne? Btw. me zas tvrdili ze s nejvetsi pravdepodobnosti dorazi v pondeli..
ad qosmio:
horsi rozliseni (osobne bych uvital 1900*1200 i tech ~1600*1000 mi prijdem malo)
pak taky horsi grafika a v neposledni rade
"osvětlení multimediálního panelu, zařízení Touch Pad a výškových reproduktorů diodami LED" si taky mozou strcit nekam, potrebuju NB ne vanocni stromecek..
ad qosmio:
horsi rozliseni (osobne bych uvital 1900*1200 i tech ~1600*1000 mi prijdem malo)
pak taky horsi grafika a v neposledni rade
"osvětlení multimediálního panelu, zařízení Touch Pad a výškových reproduktorů diodami LED" si taky mozou strcit nekam, potrebuju NB ne vanocni stromecek..
mensi pruzkum
Jinak udelal jsem si mensi pruzkum toho, co jde v dane kategorii poridit a vysly mi z toho jen barebone Clevo M570ETU v cene kolem 35000 jen za chasi. U nas to prodava UMAX a to jeste pouze starsi modely M570TU (ten vam snad na obednavku dovezou i nekteri "VBI" prodejci). Osobne kdyz slysim UMAX, tak se mi zjezi vlasy na hlave jeste vice nez kdyz slysim Acer ci MSI otazka je nakolik to plati i o tomto typu... Dale se M729 obevila i jako barebone MSI 1722 ID3, prodava se s WXSGA+ v US http://www.rkcomputer.net/rkcnotebooks/ ... tail&p=185 .
Nevypada to ze by sli ceny techto booku nejak moc dolu. Suma sumarum pokud nexci dat za book 50kkc, tak se vyplati jedine pockat na to MSI. Nechapu proc nestihaji dodavat, cert vi s cim to souvisi (nema to neco spolecneho treba s problemy s vyrobou novych ATI chipu?).
Jo a v tom konfiguratoru toho barebone (stejne jako na jinych strankach) umoznuji osadit 2x 4gb ci 2+4gb pameti, jen je to zatim asi 9x drazsi nez 4gb.
Nevypada to ze by sli ceny techto booku nejak moc dolu. Suma sumarum pokud nexci dat za book 50kkc, tak se vyplati jedine pockat na to MSI. Nechapu proc nestihaji dodavat, cert vi s cim to souvisi (nema to neco spolecneho treba s problemy s vyrobou novych ATI chipu?).
Jo a v tom konfiguratoru toho barebone (stejne jako na jinych strankach) umoznuji osadit 2x 4gb ci 2+4gb pameti, jen je to zatim asi 9x drazsi nez 4gb.
Hmm, to je fakt. Jeste me napadlo co tenhle Asus: ASUS G60VX-JX071C http://www.asus.as/notebooky/notebooky- ... tvihp.html
Ma sice mensi display a rozliseni (coz asi hodne lidem bude vadit) + svetylka kolem (neb je to urceno pro gamery ?!), ale grafika a CPU je podle vseho OK.
Co myslite?
Zdravim
Ma sice mensi display a rozliseni (coz asi hodne lidem bude vadit) + svetylka kolem (neb je to urceno pro gamery ?!), ale grafika a CPU je podle vseho OK.
Co myslite?
Zdravim
MacBook 2.2 GHz Intel Core 2 Duo, 4GB 667 MHz SDRAM, 320 GB HDD; FS Amilo Pi1556 (upravene chlazeni ale jsem stejne zvedav kdy odejde nadobro ; Cekam na novy MacBook Pro a prozatim to vypada na Asus G73JH
to je uplne o necem jinym
No jenze ten G60 ma 16" lcd s rozlisenim 1366*768, to je nanic (max na ty hry) a ty svetylka sou akorat na zlost, to spis novej G71 jenze ten je ponekud drazsi (asi o 12kkc) a taky este neni.
Na desktopu mam HD3870 kera se da s tou mobility 4850 celkem srovnat (ta mobility je snad i rychlejsi) a tech 1920*1200 na 24" lcd to stiha v pohode na vsecko co potrebuju. Proto mi jakykoliv nizsi rozliseni prijde jako -. (Skoda ze ten msi nedodavaj s wuxga).
Na desktopu mam HD3870 kera se da s tou mobility 4850 celkem srovnat (ta mobility je snad i rychlejsi) a tech 1920*1200 na 24" lcd to stiha v pohode na vsecko co potrebuju. Proto mi jakykoliv nizsi rozliseni prijde jako -. (Skoda ze ten msi nedodavaj s wuxga).
Muzes mi rict, proc potrebujes FullHD na booku? Napada me jedine kvuli 1080p ripum...muzu Ti rict, ze rozdil nepoznas, kdyz budes sedet 1m xichtem od panelu mezi kvalitnim 720p a 1080p...poznas to akorat ve velikosti ripu
Jinak ta GT729 stoji v Nemecku 1280 Euro, coz je 33tis + 50Euro postovne a mas ho doma. Zaruka pry plati i v CR.
Jinak ta GT729 stoji v Nemecku 1280 Euro, coz je 33tis + 50Euro postovne a mas ho doma. Zaruka pry plati i v CR.
Asus ROG Strix G18
vazne?
Mluv za sebe , +20% grafiky na vysku teda poznam (a ne neni to kvuli videoripum) nekteri z nas na tom i pracuji...
Oproti stavajicim 1280*800 je 1680*1050 sice narust 60% ale 1920*1200 je narust jeste dalsich 50% plochy to je sakra rozdil..
Te je pri prepoctu 35k stejne jako u nas...
V nemecku maj za tu cenu WUXGA verze s cz klavesama? Kde? a maj to skladem? Minimalne bych se na to rad mrknul.
Oproti stavajicim 1280*800 je 1680*1050 sice narust 60% ale 1920*1200 je narust jeste dalsich 50% plochy to je sakra rozdil..
Te je pri prepoctu 35k stejne jako u nas...
V nemecku maj za tu cenu WUXGA verze s cz klavesama? Kde? a maj to skladem? Minimalne bych se na to rad mrknul.
V Nemecku s CZ klavesnici samozrejme nesezenes.
Ale neni problem si koupit samolepky s CZ znakama a prelepit si to.
Ja teda pouzival book s nemeckou klavesnici a vic nez chybejici ceske znaky me stvalo "Strg" namisto "Ctrl"
Ale neni problem si koupit samolepky s CZ znakama a prelepit si to.
Ja teda pouzival book s nemeckou klavesnici a vic nez chybejici ceske znaky me stvalo "Strg" namisto "Ctrl"
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT