Doufám, že téma o tomto krásném kousku tu ještě není, zkoušel jsem hledat ale nenašel jsem a tak si myslím, že si tento model zaslouží vlastní topic. Pokud to tu už je, tak se omlouvám.
Teď ale k věci, co si o této krásné mašince myslíte? Já právě přemýšlím o koupi nového notasu a tento model si myslím, že je pro mě i pro spoustu jiných lidí, ten pravý. Našel by se tu někdo co s ním má už zkušenosti? A ještě co říkáte na cenu? Pujde dolů, nebo je lepší to koupit hned? A co říkáte na grafiku? Ta mě právě zaujala, protože u 13" notasu v této ceně sem se ještě s takovou nesetkal a mám z toho radost (teda tuším, že i ASUS má v 13" takovou grafiku, ale toshiba je toshiba )
mna model U500 od Toshiby ocaril. hlavne by som bral ten prvy spomenuty, s integrovanou grafikou a teda aj s vacsou vydrzou, vacsou ramkou a HDD.
neviete v akych cenach sa budu pohybovat u nas ? a na recenzie je este asi priskoro, co ?
U500-10L bude dostupny koncom buduceho tyzdna (vyjadrenie BGS), resp. zaciatkom tyzdna po. Teda niekedy medzi 13. az 19. augustom, ak vsetko pojde dobre.
U500-10K sa na trhu asi objavi neskor, ten som este nevidel nikde.
faugusztin ta ked ti dojde, napis svoje dojmy z neho som fakt velmi zvedavy...
hlavne ako to bude s tou vydrzou, i ked nie je problem dokupit dalsiu bateriu, nejaku 9-clankovu ak bude k dispozicii. uvidime.
Koukal jsem na živě.cz tak právě ukazují, že by nějaké verze U500 měli mít podsvícenou klávesnici, ale nikde jsem nenašel jestli zrovna L10. Dnes silně uvažuji o tom, že si tohoto krasavce taky objednám potřebuji notebook do školy a občas když jedem na fotbalový zápas třeba 100km, abych si mohl pustit nějaký film nebo hru a vydržela mi chvíli baterie. A to tento krasavec vše splňuje nebo spíš nenašel jsem designově a výkonostně hezči notebook do +-20000kč a max. 13,3´´
Tak to je hodně zlá zpráva potřebuji ho od začátku školního roku. To mi Toshiba pěkně pokazila plány tedy. No nic buď budu muset 14 školy nějak překousat a nebo si budu muset vybrat jiný kus, což se mi, ale vůbec nechce
Mam objednavku v jednom obchode, ktoremu takto posunuli termin dodavky tohoto NB. eD'system sice tvrdi ze to bude buduci tyzden, ale skor si myslim ze jednoducho nemaju novsie info. Aj v Polsku som nasiel shop, kde bol "nedostupny do 4.9.2009".
tak co? Nějaké novinky se spožděním?
Koukám po konkurentech, třináctek výrazně přibylo od dob, kdy mám rozhodnuto, to je milý. Ale jsem z toho smutnej, ta krize mě nebaví, už nechci čekat dál.