MSI GT729
Jezisi tyhle reci porad dokola, vzdycky ty diskuze konci uplne stejne...
Jde proste o to jak kdo s danou veci zachazi...nic vic, nic min.
Ja treba uz mam GX700 18 mesicu, ma jeste starsi a mekci chasi nez tyhle novy booky a mam ho absolutne bez vady a rekl bych ze jeste dlouho mit budu...a to proste proto, ze jsem za nej dal 33 tisic a chci aby mi vydrzel, takze se o nej staram.
to Gogo: Tobe se ten tvuj Acer muze rozpadnout kdykoliv a nebo vydrzet treba 6 let bez problemu, me by vydrzel.
Kupovat si book ted, jdu urcite do MSI GT729, ale radeji s dualcore nez quad....a vydrzel by mi urcite nekolik let.
Jde proste o to jak kdo s danou veci zachazi...nic vic, nic min.
Ja treba uz mam GX700 18 mesicu, ma jeste starsi a mekci chasi nez tyhle novy booky a mam ho absolutne bez vady a rekl bych ze jeste dlouho mit budu...a to proste proto, ze jsem za nej dal 33 tisic a chci aby mi vydrzel, takze se o nej staram.
to Gogo: Tobe se ten tvuj Acer muze rozpadnout kdykoliv a nebo vydrzet treba 6 let bez problemu, me by vydrzel.
Kupovat si book ted, jdu urcite do MSI GT729, ale radeji s dualcore nez quad....a vydrzel by mi urcite nekolik let.
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Jinak se podivej sem:
http://cgi.ebay.co.uk/MSI-GT729-gaming- ... l1177#shId
GT729 z USA za necelych 29 000kc i s postovnym (+ to co si nauctujou kurvy celnici)! 2 roky globalni zaruka, mit penize nemel bych co resit.
http://cgi.ebay.co.uk/MSI-GT729-gaming- ... l1177#shId
GT729 z USA za necelych 29 000kc i s postovnym (+ to co si nauctujou kurvy celnici)! 2 roky globalni zaruka, mit penize nemel bych co resit.
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
xheretiku, však já se taky z toho neposeru, když se mě Acer rozsype, sednu ke druhému notebooku, nebo ke třetímu a dál budu číst co mě chceš říct a když to už bude na mě moc, sbalím bágl a pojedu na pár měsíců do hor do Ameriky , ale jsou lidi s jedním notebookem a nemají náhradu, co asi řekněš zaměstnavateli, když bude chtít po tobě jakoukoliv práci co máš v notesu? Ať počká týden, dva? Nebo měsíc? Tím pádem jsi bez práce a to nemluvím o studentech a o tom, že jsou bez notesu jako bez nohy/někteří samozřejmě
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
zaloha
Mno kazdej clovek, kerej ma svoje pracovni data jen na jednou miste v NB je u me neco jako naivni blazen a sebevrah. Kazdej den kopie adresaru minimalne na zalozni disk... U obzvlast dulezitych dat pro jistotu na 3 mistech (obvykle NB + externi disk + flash/driv DVD) 1 den prace se da vetsinou snest.
Hmm narust ceny o vic jak 10 procent, nejsem si jistej jestli predobednavka bude mit nejaky vliv na cenu.. On se ted nejak vyrazne zmenil kurz koruny, nebo co se deje? Predtim cena plynule klesala, ale je to jen hra s cisli vzhledem k tomu, ze se jdnalo o neexistujici zbozi a ostatni MSi cenu nezmenily....
rekl bych, ze to je "standardni" vyvoj. Protoze zbozi nebylo na sklade, cena byla vicemene spekulativni. Asi to mozna hrajou na to, ze je clovek natesenej a tak do toho pujde i za cenu vyssi ceny No je to k vzteku. Kazdopadne bych pockal az jaka bude cena v dobe kdy vazne bude na skladu.
MacBook 2.2 GHz Intel Core 2 Duo, 4GB 667 MHz SDRAM, 320 GB HDD; FS Amilo Pi1556 (upravene chlazeni ale jsem stejne zvedav kdy odejde nadobro ; Cekam na novy MacBook Pro a prozatim to vypada na Asus G73JH
Tak beru zpět co jsem řekl, na některých místech se dá ještě stále objednat za cenu nižší jak 34 tisíc.
Jinak na alza.cz je psáno že , že ntb. je na cestě a když na to kliknete tak Vám to oznámí, že jej můžete mít do 2 dnů tj. 17.8.2009 ovšem cena se tam vyhoupla již na 40 209Kč. Opravdu nečekané zdražení
Jinak na alza.cz je psáno že , že ntb. je na cestě a když na to kliknete tak Vám to oznámí, že jej můžete mít do 2 dnů tj. 17.8.2009 ovšem cena se tam vyhoupla již na 40 209Kč. Opravdu nečekané zdražení
drk22: No já přeci neříkám, že si jej máš koupit za tu cenu (já bych jej taky nekupoval) třeba tady http://www.levnyshop.cz/Main.aspx?CLS=P ... _EQ=266531 si jej můžeš objednat za zhruba 33 500kč a podle mě pokud objednáš zboží za cenu jakou nabízejí tak už by ti to neměli zdražit a pokud ano tak do 14 dnů (po převzetí zboží) můžeš odstoupit od jakékoliv smlouvy bez udání důvodu.
mno
No ja to obednal kdyz to stalo asi 35k, jenze dyz se jim mrknes do toho co tam vetsinou pisou, tak tam vsude maji ze se nejedna o uzavreni smlouvy, ze ta je uzavrena az odeslanim bla bla bla... Navic ze jinde maj este nizkou cenu nic neznamena, hadam ze maj jen spozdeni, nikde to este fyzicky nemaj... podle toho co vypadlo napr z penty jim chodi zbozi z MSI max jednou tydne a to v pondeli, takze uz to ze tam maj "do dvou dnu" je podezrely. Znas to papir snese vsecko....
drk22: No máš pravdu v tom, že prodávajíci může měnit cenu, ale musí tě o tom informovat a na základě toho mu pak potvrzuješ zda objednané zboži chceš nebo ne. viz. toto:
Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část před uzavřením kupní smlouvy pokud:
* se zboží již nevyrábí
* se výrazně navýšila cena dodavatele příslušného zboží
V případě, že tato situace nastane, prodávající se zavazuje neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu.
V případě, že kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet nebo adresu.
Kupující dostane zboží za cenu platnou v okamžiku objednání. V případě, že se jedná o speciální zboží na objednávku, nebo zboží, které není na skladě, prodávající kupujícímu předem potvrdí telefonicky / e-mailem cenu a termín dodání. Tuto cenu je prodávající oprávněn měnit vzhledem k aktuální situaci na trhu a v závislosti na vývoji kurzu Kč vůči zahraničním měnám. Pokud kupující s takovouto změnou nesouhlasí, objednávku nepotvrdí a tato není realizována.
No nakonec asi stejně počkám jak se to vyvrbí
Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část před uzavřením kupní smlouvy pokud:
* se zboží již nevyrábí
* se výrazně navýšila cena dodavatele příslušného zboží
V případě, že tato situace nastane, prodávající se zavazuje neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu.
V případě, že kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet nebo adresu.
Kupující dostane zboží za cenu platnou v okamžiku objednání. V případě, že se jedná o speciální zboží na objednávku, nebo zboží, které není na skladě, prodávající kupujícímu předem potvrdí telefonicky / e-mailem cenu a termín dodání. Tuto cenu je prodávající oprávněn měnit vzhledem k aktuální situaci na trhu a v závislosti na vývoji kurzu Kč vůči zahraničním měnám. Pokud kupující s takovouto změnou nesouhlasí, objednávku nepotvrdí a tato není realizována.
No nakonec asi stejně počkám jak se to vyvrbí
Tak jsem koukal, ze uz je GT729 na sklade na alza.cz
Jenom ta cena neni vubec tak prizniva jak to vypadalo, kdyz se tento model teprve v ceniku objevil. Jsem zvedav az ho nekdo bude mit, jake bude mit pocity.
Zdravim.
Jenom ta cena neni vubec tak prizniva jak to vypadalo, kdyz se tento model teprve v ceniku objevil. Jsem zvedav az ho nekdo bude mit, jake bude mit pocity.
Zdravim.
MacBook 2.2 GHz Intel Core 2 Duo, 4GB 667 MHz SDRAM, 320 GB HDD; FS Amilo Pi1556 (upravene chlazeni ale jsem stejne zvedav kdy odejde nadobro ; Cekam na novy MacBook Pro a prozatim to vypada na Asus G73JH