Hlučný ventilátor u not.Pavilion dv 6000 proc.intel 1,8G,
-
- občas něco napíše
U tohoto not.mě šel na nervy ventilátor,který fičel při zatížení jak vysavač.Teploty se pohybovali až kolem 90 stupnů,i když jen na asi 2 vteřiny,ukazovato to od 65 až těch 92.tak jsem připájel k ven.odpor,nejdříve 5 ohmů, 10 ohmů nakonec 15 ohmů.Teply se nezměnily a ventilátor není skoro slyšet.Procesor se může bez problémů hřát až 100 stupňů,takže je to v tolaranci.Ćidla na teplotu jsou asi v procesoru,protože na chladiči je teplota kolem 43 stupňů. Jaký je na toto váš názor?
-
- občas něco napíše
Zatíži jsem proc na půl hodiny na 100 procent a teploty se nezměnily.zivan píše:No pokud ti ten ntb vyhori, tak to bude alespon potichu
To, ze ma procesor s heatpipe chladicem cca stejne teploty prece neznamena, ze ma stejne teploty i zbytek notebooku. Za nejaky mesic se ti muze dostat prach do chlazeni, v puvodnim stavu by jel vetrak porad naplno (a tim bys na to taky prisel), ted se ti bude ntb potichu prehrivat...
Ale me hluk taky vadi, takze chapu i takovehle reseni
Edit:
A zkus necitovat posledni prispevek, protoze je prece jasne na co odpovidas. Zbytecne to protahuje prispevky.
Ale me hluk taky vadi, takze chapu i takovehle reseni
Edit:
A zkus necitovat posledni prispevek, protoze je prece jasne na co odpovidas. Zbytecne to protahuje prispevky.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“