Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Dobrý den, potřeboval bych poradit s koupí notebooku v rozmezi 30 000-35000,-.Měl sem notebook Acer5920g ale odešl mi.Měl sem trochu větší problém z reklamací takže si touto cestou chci nechat poradit jakou značku si vybrat.Samozřejmě sem na Acer nezanevřel,jen ten servis .
HP EliteBook 8530p Lenovo ThinkPad T500 Řekněme, že toto jsou lepší a spolehlivější notebooky než ty "doporučené" v obchodě. Ať už máš potřeby a požadavky na notebook jakékoliv.
Tak sw bych nevyzdvyhoval,je to vec nazoru ale vetsina dodana k booku jakymkoliv vyrobcem se da povazovat tak akorat za balast(neco je pouzitelne ale to jsou vyjimky)-ze sluzebni R61 jsem odstranil VSECHEN ten uzasny software,jinak TM s magneziovym sasi bych s nima s klidem rovnal,mozna to chlazeni maji lepsi,ale sasi jsou v techto cenach porovnatelne,a mel jsem je vsechny v ruce,drzi vsechny jen u lenova se mi zdal mekci display..(ram)
Tak s tím si dovolím nesouhlasit. Je pravdou, že s příchodem Win7 se situace značně zlepšila (hlavně v oblasti správy sítí, napájení a připojení dalších monitorů), přesto je SW od Lenova v některých oblastech k nezaplacení. Jde o to nebýt líný a trošku se s ním sžít, software mají vážně promakaný.
Tvoj pripad nie je chyba R61 ale admina, ze tam dal len 512MB RAM...
Ono tie utility navyse nezaberaju vela, par MB a tym to hasne. Skus vsak do Travelmatu napchat 3G modul, vysoko kvalitnu klavesnicu, dat k tomu dockinu za normalnu cenu, mat servis v kazdom vacsom meste, milion moznosti rozsirenia zaruky, rozsiahlu webovu podporu (vyladene drivery a pod.)... Narazis hlavou o zem. TM je na dobrej ceste, ale stale je pozadu.
Toto vsetko je skryte pod tymi par MHz a GB, ktore sa objavia v cennikoch.
řada travealmate je opavdu zpracovaná kvalitně a hravě strčí do kapsi všechny multimediály, až na pár vyjímek. Přesto ji ale stále považuji za trochu horší než je klasická trojka Elite-TP-Latitude...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
sirius1983 píše:řada travealmate je opavdu zpracovaná kvalitně a hravě strčí do kapsi všechny multimediály, až na pár vyjímek. Přesto ji ale stále považuji za trochu horší než je klasická trojka Elite-TP-Latitude...
tak TM není multimediál,je to business model...TP T500 taky strčí do kapsy všechny multimediály...
však Sirius to tak myslel, jen to možná méně přesně napsal ...protože na výše jmenované řady mu prostě něco chybí, třeba i taková "maličkost", jako je lepší rozlišení, nejvážnější z problémů pro který bych si ho nekoupil