typ Li-ion
kapacita 7800 mAh mAh
napětí 11,1 V
barva černá
kompatibilní s produktovým číslem A32-Z94
(což se shoduje s původní baterií až na kapacitu).
Notes se ale chová s touto baterkou poněkud "divně". Když jsem ji koupila, dala jsem ji nabíjet. Během nabíjení mi standardně svítí oranžová kontrolka, ale u této baterky najednou čas od času blikala (což mi dosud signalizovalo pouze vybití). Po nějakých šesti hodinách nabíjení, které ne a ne skončit, jsem zkusila pustit pc na baterii. Během půl hodiny mi notes přešel režim spánku. Tak jsem ho zapla. Poté notes na baterii jel asi dvě hodiny (oranžová kontrolka stále blikala, jakože je baterka vybitá). A najednou se vypnul. Bez varování.
Problém vidím v tom (nevyznám se, jen tipuju), že notes (windows XP) o té nové baterce nemá moc "informací". Ty pro mě dostupné z možností napájení se vztahují k té původní (totiž že tam není, ikonka baterie č. 1 je přeskrtnutá, baterie 2 tam není uvedena). Pro jistotu mi ale možnosti napájení neustále tvrdí, že ta nová baterie je na 100%, aniž bych se o ní mohla dočíst nějaké podrobnosti.
Takže problém spočívá v tom, že nemám ponětí stavu baterie, jejím nabití či vybití... A že notes (windows) o tom možná ponětí nemá taky, protože se vypíná poměrně "nahodile". Taky mě dost rozčiluje to blikání kontrolky

Díky předem za jakýkoliv konstruktivní názor