HP Pavilion dv3 2150
HP Pavilion dv3 2150
Zdar chlapy, zvažuji koupi tohoto ntb
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv3-2150-d127420.htm
Tak bych se chtěl zeptat jestli s ním nemá někdo zkušenosti i když je to poměrně novinka, na co si dát pozor atd. Dále jsem u něj za nic nemohl zjistit výdrž baterky a jestli se dá pořídit náhradní baterka.
Díky
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv3-2150-d127420.htm
Tak bych se chtěl zeptat jestli s ním nemá někdo zkušenosti i když je to poměrně novinka, na co si dát pozor atd. Dále jsem u něj za nic nemohl zjistit výdrž baterky a jestli se dá pořídit náhradní baterka.
Díky
přehřívání
No mě se nepřehřívá, to bude ale tím, že na něm nehraju ty současné smažky 

HP Pavilion dv7 2190ec
teploty
Já mám při běžné práci teploty procesoru mezi 40 a 50 stupni. Při zatížení v 3D Marku 2006 jsem se dostal cca na 60. Ostatní teploty (hdd a grafika) jsem nezjistil, asi by to chtělo nějaký lepší program.
HP Pavilion dv7 2190ec
Vypadá to, že jinde nejsou, protože everest mi taky ukazuje pouze teplotu procesoru. Btw: zapnul jsem alespoň defragmentaci a dám ti za pul hodky vědět jak je na tom teplota procesoru.
Takže po půl hodině defragmentace procesor kolem 50 stupňů.
3D Mark 2006 : CPU- 63 , 1.jádro 52 , 2.jádro 53
Hra Vietcong : CPU- 66 , 1.jádro 64 , 2.jádro 67
Hodně náročná hra na procesor.
Myslím si že to jsou solidní výsledky, pokud se dá tedy 3D Mark považovat za solidní zátěž. Ntb byl na stole bez podložky, podklad plýny pro půlroční mimino.
Takže po půl hodině defragmentace procesor kolem 50 stupňů.
3D Mark 2006 : CPU- 63 , 1.jádro 52 , 2.jádro 53
Hra Vietcong : CPU- 66 , 1.jádro 64 , 2.jádro 67
Hodně náročná hra na procesor.
Myslím si že to jsou solidní výsledky, pokud se dá tedy 3D Mark považovat za solidní zátěž. Ntb byl na stole bez podložky, podklad plýny pro půlroční mimino.

HP Pavilion dv7 2190ec
a čí m to měříš ty? Na jádře bude vždycky vyšší teplota než někde kolem, takže ti to ukazuje nesmysly, stáhni si tady Orthos, pus%t ho alespoň na pár minut a pak se pochlub
http://www.overclock.net/downloads/138142-orthos.html

ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Orthos mám spuštěný, tak mi ještě řekni jakým programen ted změřit tu teplotu. Vylekaný nejsem, tak max. unavenej po noční
Takže po 10min. spuštěného Orthosu jsem naměřil :
core #0 - 65 C' max
core #1 - 68 C' max
Měřeno programem Hardware monitor. Takže by mne zajímalo jak si ty výsledky tedy stojí . Nemám tucha jaké by mohli být hodnoty u ntb při zatížení programem Orthos.
Jinak teploty jsou nyní po 5 minutách po ukončení Orthosu ustáleny na :
core #0 - 42 C'
core #1 - 42 C'

Takže po 10min. spuštěného Orthosu jsem naměřil :
core #0 - 65 C' max
core #1 - 68 C' max
Měřeno programem Hardware monitor. Takže by mne zajímalo jak si ty výsledky tedy stojí . Nemám tucha jaké by mohli být hodnoty u ntb při zatížení programem Orthos.
Jinak teploty jsou nyní po 5 minutách po ukončení Orthosu ustáleny na :
core #0 - 42 C'
core #1 - 42 C'
HP Pavilion dv7 2190ec
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“