MSI GT729
To Gogo: Ten Asus G60 nebude s GTX260M, ale GTS260M, coz je osekana 9800M GT, ale GTS260M ma jen 128bit sbernici.
Ten Asus G71 ma jen lepsi display FullHD, coz je velka vyhoda, ale GTX260M je horsi oproti HD4850 o vice nez 10% a GT729 je skladem
Takze se muze klidne stat a ja si myslim, ze se stane, ze G71 potka stejny osud jako u GT729, ze pri naskladneni vyleze cena o dost vyse...
Navic ma GT729 o dost lepsi zvuk nez G71
Ten Asus G71 ma jen lepsi display FullHD, coz je velka vyhoda, ale GTX260M je horsi oproti HD4850 o vice nez 10% a GT729 je skladem
Takze se muze klidne stat a ja si myslim, ze se stane, ze G71 potka stejny osud jako u GT729, ze pri naskladneni vyleze cena o dost vyse...
Navic ma GT729 o dost lepsi zvuk nez G71
Asus ROG Strix G18
kdes vyčetl tu "GTS"?
TA GTS260 sice má 128 bit na sběrnici, ale se starší řadou nemá vůbec nic společné, možná výkonově, ale ne architekturou
pleteš se http://www.trustedreviews.com/laptops/n ... s-G60Vx/p2 je tam GTX
TA GTS260 sice má 128 bit na sběrnici, ale se starší řadou nemá vůbec nic společné, možná výkonově, ale ne architekturou
pleteš se http://www.trustedreviews.com/laptops/n ... s-G60Vx/p2 je tam GTX
Naposledy upravil(a) Gogo dne 18 srp 2009 20:42, celkem upraveno 1 x.
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Ok a teď se zeptám ještě hloupěji kdybych si měl vybrat právě mezi GT729x a tím Asusemv (nedívám se teď na cenu). Samozřejmě, že bych ten ntb. chtěl z 50% na hry a ze zbylých 50% na práci. tak co si vybrat? Kdybyste měli srovnat klady a zápory těch dvou ntb. A ještě mám brat nějak ohled na to rozlišení (když to chci používat i na práci)? Kdyby to MSI stálo těch 35000 jak bylo původně avizováno a ten ASUS těch 33 tak co byste si vybrali?
http://www.heise.de/preisvergleich/a450421.html ten Asus jer ale aj s OS, to jsou další náklady...záleží na tom, co za práci chceš na tom dělat, na grafiku, video, fotky je lepší větší rozlišení, není ale problém připojit externí monitor a ten bude mnohem kvalitnější
Asus má 2 rychlé HDD, taky + ...ale u nás asi jeden vyndávají
Asus má 2 rychlé HDD, taky + ...ale u nás asi jeden vyndávají
hmm
nvidia: nemam vsecko a podobne poznamky si laskave strc za klobouk, este jednou, mam DVB-T kartu a mam visty 64 bit busines, ty 32 bit co tam davaj sou mi u 4Gb a vice ram nanic.... . 4850 je na tom lip nez nv260 to ciste z toho dovodu ze je to v podstate podtaktovana desktopova HD4850. Kdezto NB nv260m vychazi ze starsi 9800 (a tase z 8800ky?) na jinym vyrobnim procesu a jinym taktu ale za vic penez... Staci se podivat na vysledky v narocnejsich vecech, cuda aphysx sou mi mmntalne taky na dve veci (hadej kery). jinak receno desktopova NV260a to do NB sou uplne neco jiinyho..
však ti ji taky nikdo nenutí. Vidět, že tomu hodně rozumíš, GTX260M vychází z 9800M a ta zas z 8800M, ale ATI podle tebe vyráběla předtím tříkolky a teď přišla s grafikou 4850 , taky ty neustále omílané řeči že to je jen podtaktovaná stolní grafika jsou zcestné. Je to jádro ze stolní, ostatní kolem je vyrobeno pro mobilní sektor, proto nikdy nedosáhneš s ní výsledků desktopové grafiky. "Staci se podivat na vysledky v narocnejsich vecech" které pak testy mám na mysli? Vždyť se notebook s těmito kartami nedá ještě v reálu ani koupit, ale "odborníci" vědí své. Proč prostě nenecháš kluky ať se sami rozhodnou co je prp ně lepší řešení, tobě taky nikdo nevnucuje pozlacený MacBook Pro
GTX 260M je postavena na jadre G92, cili 9800 a mobility HD 4850 na jadre RV770, cili desktop HD 4850.
odkazy na popis a testy:
Mobility-Radeon-HD-4850
GTX-260M
odkazy na popis a testy:
Mobility-Radeon-HD-4850
GTX-260M
no a cos tím chtěl jako říct????????? /omlouvám se vedení za ty otazníky, nemohl jsem prostě ten prst nadzvednout/ posíláš mě tady odkazy jak nějakému debilovi, řeč byla o nějakých údajných spešl aplikacích, nebo testech, ne co si tam nějaký user pošle svoje výsledky z kdovíjakého nastavení a pak se tam karty srovnávají navzájem jako rovnocenné, přitom každý test je v jiném rozlišení
Naposledy upravil(a) Gogo dne 19 srp 2009 15:40, celkem upraveno 1 x.