1) určitě bych množinu neomezoval jenom na mě a na CeCa...těch lidí je tady celkem dost, co maj třeba i vyšší znalosti. Určitě to tu čtou i další redaktoři, tak se třeba někdo z nich ke své práci taky přihlásígigadisk píše:Teď by mě tak zajímalo, co by jste chlapi swarm a CeCo doporučili asi jako nejlepší kousek, co vám prošel rukama. Určitě je jeden notas, kterej vám za tu dobu zamotal hlavu a třeba jste si ho i pořídili.....
2) z toho, co jsem měl v ruce je nejzajímavější asi to, co mám teď v ruce, ale protože je na to ještě informační embargo na pár dní, tak ti neřeknu, o co se jedná ...jinak asi takový nej notebook pro mě je 13" VAIO SZ (tušim) s přepínatelnou grafikou, dobrou výdrží na baterky a DVI výstupem v dokovací stanici. Sám žiju ale podstatně více při zemi a každý můj novější NB je o dost levnější než ten předchozí. Teď mám NB za 25 tisíc a ten asi přesně odpovídá tomu, co reálně potřebuju, takže já jsem spokojen, i když nemám nic extra (od toho vaia se liší předevšim tim, že nemá na výběr tu geforsku jako druhou grafiku a má o něco málo nižší výdrž). Právě ty zkušenosti mě říkaj, že nemám zbytečně utrácet, za něco, co je jinak fakt ideální, ale ta cena je neúměrně vyšší. Moje intenzivní používání ty dnešní noťasy stejně vydržej tak maximálně 3 roky (a to už je dost na hraně).