Mam problem s Wifi. Mam R500 a stale mi vypadava internet. Internet je z Magia. Jednoducho stale ma vyhadzuje zo spojenia a potom znova nacitava IP adresu.
Zaujimave je, ze napriklad v kniznici alebo vo wifi kaviarni som tento problem nemal. Iba v byte! Uz sa tu popisalo vselico, ale mohol by mi niekto dat presny navod ako vsetko ponastavovat? Co vyskusat? Uz som zufaly...
wifi vs. R500
-
- občas něco napíše
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
nemas nahodou
zapnute wpa sifrovanie a nepouzivas na toum routri pre magio viac ako jedno zariadenie pri tom wpa? lebo toto tym routrom robi celkom problem, odpaja zariadenia, pripaja a tak dokola. ak by to bolo tym treba sifrovanie vypnut alebo pockat kym bude do neho iny fw alebo vymenit za iny router.
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
Skusil som ponastavovat to ako popisal Greenhornik... zatial sa mi zda, ze to trochu pomohlo. No vyskusam...ukaze cas
3dcamilo: v podstate nie som ziadny odbornik, takze ani neviem co tym myslis, ale v byte su tri ine notebooky a vsetkym ide internet v pohode, len mna stale odpaja. Spolubyvajuci mal s tym tiez problem, ale odkedy ma novy notebook tak uz je v pohode.
A mam aj nejake problemy s Internetom Explorer. Vacsinou pouzivam Firefox, ale ked chcem surfovat cez IE - tak sa nedokazem vobec pripojit... Presiel som Pc cez Aviru a ziaden virus nenasiel... no neviem
3dcamilo: v podstate nie som ziadny odbornik, takze ani neviem co tym myslis, ale v byte su tri ine notebooky a vsetkym ide internet v pohode, len mna stale odpaja. Spolubyvajuci mal s tym tiez problem, ale odkedy ma novy notebook tak uz je v pohode.
A mam aj nejake problemy s Internetom Explorer. Vacsinou pouzivam Firefox, ale ked chcem surfovat cez IE - tak sa nedokazem vobec pripojit... Presiel som Pc cez Aviru a ziaden virus nenasiel... no neviem
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
aha. ako pisem tie vigory maju problem s firmwarom - pri pripojeni viac ako 1 jedneho zariadenia a pri zapnutom sifrovani wpa odpaja zariadenia. to wpa je vlastne sifrovany prenos napr medzi tvojim bookom a tym wifi zariadenim a ked sa sifrovanie vypne je to ok. ale ked pises ze ostatne zariadenia idu tak to bude asi tym co pise green...
MacbookAir
MacbookAir
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
tak to netusim...ale tie prve priznaky bolo podobne ako som mal aj ja na tom vigore a boli sposobene tym fw...ale ak to vobec pojde by som skusil preinstalovat IE - ak to vobec ide, lebo neda sa len tak odobrat ie zo systemu mam pocit, ale nevenujem sa velmi tymto veciam neporadim.
MacbookAir
MacbookAir
-
- občas něco napíše
Mně to takhle, jak jsem popisoval, naprosto pomohlo. http://support.microsoft.com/kb/928152/cs
U tebe bude problém asi i někde jinde...
U tebe bude problém asi i někde jinde...
ahoj. já mám také problém s wifi.. jako operační systém použivím win XP. nedávno jsem prováděl restore, takže používám access connections - docela mi vyhovuje až na to, že rychlost připojení je malá.. když stahuju např. z rapidsh***, tak to jede kolem 600kB/s a přitom mám 20Mb tarif, ale jakmile se připojím drátem, tak to jede v pohodě.. zkoušel jsem se hrabat v nastavení wifiny a v AC mám nastaveno best network performance. fakt už nevím co s tim.. jinak mám R500 s intel wireless wifi link 5100 a jako access point používám Netgear WGR614.. děkuji za odpovědi
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“