Notebook 40tis, 17" LCD
Hm... Ospravedlnenie z mojej strany za CPU; "moje" velkoobchody ukazovali T7200
Kazdopadne s tou RAM nedufaj - HP je strasne vyberave a pamat do neho, ktora tam urcite pojde stoji tak 2200 Kc+
C
PS: Tak ti trosku este radost pokazim - na svet-it.cz je za 38 925 Kč s DPH
A masina s Vistou za nejakych 40 000 Kc...

Kazdopadne s tou RAM nedufaj - HP je strasne vyberave a pamat do neho, ktora tam urcite pojde stoji tak 2200 Kc+

C
PS: Tak ti trosku este radost pokazim - na svet-it.cz je za 38 925 Kč s DPH

Sorry, ale s tymi pamatami si prilis fandis - az take jednoduche to nie je. Proste ide o peniaze - lacny zaklad, drahe prislusenstvo. A vyrobcovia sa budu bit o to, aby mohli prave ony predat to prislusenstvo a nie niekto iny. Staci si precitat par skusenosti uzivatelov tu na fore - asi najviac vyberave je v tomto prave HP.
Ono koniec koncov ten notas zerie presne to, co ma - pamate len od vyrobcu
To, ze ty tam chces nacpat nieco ine HPckarov srdecne nezaujima...
Inac tie ceny su realne - pre SR su na rovnakej urovni, takze i v CR je tych 38k Kc s DPH pravdivych (takto je to na stranke):
40 691 Kč
34 194 bez DPH
C
Ono koniec koncov ten notas zerie presne to, co ma - pamate len od vyrobcu

Inac tie ceny su realne - pre SR su na rovnakej urovni, takze i v CR je tych 38k Kc s DPH pravdivych (takto je to na stranke):
40 691 Kč
34 194 bez DPH
C
matesko:
Ono treba zobrat do uvahy, ze:
a, prichodom Santa Rosy rapidne zlacneli doterajsie modely (treba vypraznit sklady)
b, Tie ceny, co som ti ukazal su previazane s velkoobchodom, takze zmeny cien u vyrobcu su okamzite premietnute cez VO do maloobchodu.
c, Tieto ceny su realne - jeden VO v Bratislave je ich schopny za tuto cenu dodat, takze ziadne omyl...
C
Ono treba zobrat do uvahy, ze:
a, prichodom Santa Rosy rapidne zlacneli doterajsie modely (treba vypraznit sklady)
b, Tie ceny, co som ti ukazal su previazane s velkoobchodom, takze zmeny cien u vyrobcu su okamzite premietnute cez VO do maloobchodu.
c, Tieto ceny su realne - jeden VO v Bratislave je ich schopny za tuto cenu dodat, takze ziadne omyl...
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“