![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
který NB má podle vás nejhezčí design?
ale pak je design výstřední a decentní, ten výstřední se možná líbí kde komu na první pohled, ale na druhý už ne, třeba když se koukáš na správy z NHL a je tam solidně oblečený komentátor v značkovém obleku a vedle něj poskakuje jako opice Don Cherry - rádoby odborník na NHL, ve skutečnosti sloužící jako atrakce pro oživení, vyzdobený jako papoušek Kakadu. Taky se to možná někomu líbí
http://images.google.cz/images?hl=cs&lr ... ky&aq=&oq=
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- píše často
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
http://www.mateodeacosta.com/miss1.jpg
Která z nich je podle VÁS nejhezčí ???
EDIT: "překlep"
-
- píše často
-
- píše často
Re: Notebook.cz se nezapře ....
Bangla píše:Na jaké že to jsme planetě?
A já myslel že apple a vaio = design a style..... a ono je tomu tak u těch černých krabic ...... jak že se jim říká ?
tohle forum je proti 90% přesvědčení populace.... bez komentáře
souhlas,já dokážu pochopit,že někomu líbí Lenova či IBM...mě se také líbí a líbí se mi i jiné modely,ale nikomu pořád nevnucuju,že lenovo má nejlepší design
Když Gragagrogog řekne,že se mi líbí MSI,tak proč proboha Solitary musí kydat ,že je to jak trpaslík
Ne ono se tady bude furt kydat.Mě to tady připadá jak u blbých. Pokud se ti nelíbí Thinkpad,ale něco jiného,tak je ten model co se ti líbí automaticky degradován.
ACER Aspire 6920G-582G32MN
kvakunek: Je tu diskuze, vyslovil jsem svuj nazor na MSI vzhled a diskutovalo se dal, to akorat ty napochodujes a zacnes tu trollovat. Vubec tu ted nepredhazuju Lenovo, takze jsi dost mimo, diskuze probihala ciste o MSI. Takze nez tu zacnes lezt nekomu do diskuze, tak se presvedce, ze mas co inteligentniho rict.
Gragagrogog: A kolik ze ti je? Pokud to neni tajne samozrejme...
Gragagrogog: A kolik ze ti je? Pokud to neni tajne samozrejme...
-
- píše často
kdybys postavil vedle sebe100 majitelů Mercedesu a zeptal by ses, kdo zdarma přejde k Ferrari, tak pochybuji, že by se jich našlo třeba 5, co by tuto možnost využili, to srovnání úplně nepasuje, ale kdybys měl vedle sebe stejně výkonné Lenovo a MSI za stejnou cenu, kolik myslíš procent by sáhlo po MSI? 90% myslících by bralo "hnusnou šedou krabici" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
solitary: přímo jsi lenovo nepředhazoval,nicéméně serioznost vs kýč mluví samo za sebe ... jinak přirovnávat vzhled notasu k zahradnímu trpaslíkovi moc u mě inteligentní není,ale třeba to MSI tak vidí více lidí no
a ty moje poslední dvě věty se přímo netýkaly tebe,ale všeobecně tohoto topicu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- píše často
Gogo píše:kdybys postavil vedle sebe100 majitelů Mercedesu a zeptal by ses, kdo zdarma přejde k Ferrari, tak pochybuji, že by se jich našlo třeba 5, co by tuto možnost využili, to srovnání úplně nepasuje, ale kdybys měl vedle sebe stejně výkonné Lenovo a MSI za stejnou cenu, kolik myslíš procent by sáhlo po MSI? 90% myslících by bralo "hnusnou šedou krabici"
Mercedesy a Ferrari ...myslím si,že by dost lidí přešlo,řekl bych,že hodně podceňuješ lidskou touhu po rychlosti ... btw. mercedes není jako mercedes
2btw. já jsem stejně výkonné Lenovo a MSI za stejnou cenu neviděl
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“