Lepší je dát tam dvě stejné paměti v páru, aby se aktivoval Dual Channel. Nemá sice nějaký extrémní vliv na výkon, ale může trochu pomoci integrované grafice (pokud tam je). A navíc 2 GB je rozhodně lepší než 1,25 GB.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Dobry den,mam jeden "mensi" problem s win 7rtm 64bit ultimate...fakci ako ma,lenze akonahle si na to hodim nejaky ten activator(na aktivovanie winu) tak sa mi system sice aktivuje,ale po restarte pernamentne startuje 5+minut...
Jojo, nejlepší řešení je rearm, máš win na 120 dní a do tý doby se už nějaký spolehlivý OEM klíče objeví. Já jsem na "záložní PC" použil nějakej aktivator a po 2 tejdnech už mě to buzerovalo "This version of windows is not genuine bla bla bla"
Panove uz nejakou chvilku hledam ale mozna jste uspesnejsi nez ja... Takze se zeptam je nekde ve windows 7 jako bylo ve windows XP moznost rychle udelat fotku z webovky? V xp stacilo zajit do tento pocitac tam bylo jmeno webovky nebo zobrazovaci zarizeni a tam se dala udelat rychle fotka... Je tu neco podobneho?
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Zdravim mam toshibu A200-23P a mam celkem problem s klavesama FN (nezobrazuji se animace) nemate nekdo na to ovladace ? nebo tak neco ?? PS : nepozorujete nahodou mensi vydrz na baterii pod W7 ? prijde mi ze XP vydrzeli dele
Prosím poraďte, na disku C mám nainstalované visty a na disk D si chci nainstalovat W7, ale mám na něm data.
Můžete mi prosím popsat jak nainstalovat sedmičky bez toho abych ztratil data? Stačí odkaz na nějaký popis.
ASUS M50Vn; CPU T9400 2,53GHz; GPU GeForce 9650M GT 1GB; RAM 4GB; WSXGA+ 15,4" 1680x1050px; 2xBlu-Ray; Windows Vista Home Premium 32bit;
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220