Satellite U500
-
- občas něco napíše
Pocas hrania ide ventilator vacsinou na plne, a fuka vcelku teply vzduch, ale to sa aj dalo cakat. Bohuzial teploty nepoviem, pretoze CCC ani GPU-Z neposkytuje tuto informaciu.
Inac pouzival som Catalyst 9.8, nainstalovane pomocou Mobility modder.
Inac pouzival som Catalyst 9.8, nainstalovane pomocou Mobility modder.
Toshiba Satellite U500-10L + X25-M 80GB
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Tak už jsem taky majitelem . ... ještě, že jsem to objednal nakonec z ribbonu, jinak bych se asi ani nedočkal.... první dojmy - KLÁVESNICE velké wtf: proč se tak prohýbá proboha, druhé větší wtf: kriste no co ten levej shift - za co mě trestáte, třetí malé wtféčko: klávesy mají malý zdvih, ale zase příjemně "mlaskají" a po zapnutí a hodinách psaní čtvrté: ono se na tohlecto všechno dá nakonec docela krásně zvyknout
Ostatní je laaaambááááda ..... je fakt, že zatim jsem nezkoušel výdrž baterky a mechaniku, ale mám dojem, že den mi nezkazí už nic. Tenhle miláček je povedenej.
Mám pár otázek: je nutné registrovat se u Toshiby (že by kvůli záruce?)?
A druhá: já pozměním vlastnosti multimediálního panelu nad klávesnicí? Docela bych vypnul ten píp, co to dělá.
A pro všechny nedočkavce, kteří jsou na tom stejně bídně jako já včera večer , tu mám malou fotogalerii http://topcz.rajce.idnes.cz/u500/ . Ptejte se a raďme si. Jo a plasty jsou super, tvrdší, než jsem od Toshiby očekával. Jen tu gumovou klávesnici fakt nechápu. Ale zbytek je solidní. Mám radost. I z Visty, ta je taky fajn, ale zatim se s ní učím.
Ostatní je laaaambááááda ..... je fakt, že zatim jsem nezkoušel výdrž baterky a mechaniku, ale mám dojem, že den mi nezkazí už nic. Tenhle miláček je povedenej.
Mám pár otázek: je nutné registrovat se u Toshiby (že by kvůli záruce?)?
A druhá: já pozměním vlastnosti multimediálního panelu nad klávesnicí? Docela bych vypnul ten píp, co to dělá.
A pro všechny nedočkavce, kteří jsou na tom stejně bídně jako já včera večer , tu mám malou fotogalerii http://topcz.rajce.idnes.cz/u500/ . Ptejte se a raďme si. Jo a plasty jsou super, tvrdší, než jsem od Toshiby očekával. Jen tu gumovou klávesnici fakt nechápu. Ale zbytek je solidní. Mám radost. I z Visty, ta je taky fajn, ale zatim se s ní učím.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“