Satellite U500
ToP: dik za fotky clovek si aspon vie realnejsie predstavit
.. mne sa fakt zapacila
zaujimave je to svetlo nad touch padom to sa da vypnut aj zapnut a celkovo da ssa touchpad aj vypnut ? klavesnica sa na fotkach zda byt normalna ..
tak neviem ( proti poliatiu asi nieje co ? ) a co hluk a chladenie ? je tichy ? dik za odpovede
btw: pekne mriezky na chladeni
:D:D
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
btw: pekne mriezky na chladeni
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- občas něco napíše
mám radost, že fotky někomu pomohly
jo, docela funí, ale aspoň slyšim, že funguje... a to systém hlásí, že ventilátor jede na 39% ... uvidíme ten eroplán při nějakým výkonu
dneska jdu na C:ečko a E:čko natahat tak 200 GB mptrojek a filmů a když zbude čas, pohraju si i s grafikou - zatim nevim jak, ale já na to přijdu
světlo nad touchpadem signalizuje, jestli je touchpad zaplej... vśechny světla se daj vypnout - asi je nechám vždycky vypnutý, nechápu, proč to dělaj tak silný - ve dne na tlačítka vidím a v noci bych pro světla neviděl na nic jinýho
s baterkou čeče nevim, fakt jsem ji ještě neskoušel, teprv teď na ní poprvé běžím, pak dám vědět, jestli v ní mám taky "díru"
k tomu polití - já vám nevim, zdá se to jenom mně nebo to tak maj všechny klávesnice.... koukněte se pozorně, co to máte po stranách - prostě mi to hrozně připomíná kanálky, ale fakt tomu nechci věřit, pač to nikde napsaný nebylo..... jako asi to nebude jako u Lenova, ale tu kapku by to chytit mohlo.... možná proto je tak klávesnice taková šáhlá, že ji jen někdo musí napřed polejt
.. a taky, když už mám navíc to BlueTooth, o kterým jsem nikde nečet, že tenhle model má, takže prostě bonusů už by bylo nějak moc
EDIt: ne to nebudou kanálky
poradí mi teda někdo to pípání?
k čemu bejvá e-sata krom toho, že do ní jde strčit usbéčko?![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jo, docela funí, ale aspoň slyšim, že funguje... a to systém hlásí, že ventilátor jede na 39% ... uvidíme ten eroplán při nějakým výkonu
dneska jdu na C:ečko a E:čko natahat tak 200 GB mptrojek a filmů a když zbude čas, pohraju si i s grafikou - zatim nevim jak, ale já na to přijdu
světlo nad touchpadem signalizuje, jestli je touchpad zaplej... vśechny světla se daj vypnout - asi je nechám vždycky vypnutý, nechápu, proč to dělaj tak silný - ve dne na tlačítka vidím a v noci bych pro světla neviděl na nic jinýho
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
s baterkou čeče nevim, fakt jsem ji ještě neskoušel, teprv teď na ní poprvé běžím, pak dám vědět, jestli v ní mám taky "díru"
k tomu polití - já vám nevim, zdá se to jenom mně nebo to tak maj všechny klávesnice.... koukněte se pozorně, co to máte po stranách - prostě mi to hrozně připomíná kanálky, ale fakt tomu nechci věřit, pač to nikde napsaný nebylo..... jako asi to nebude jako u Lenova, ale tu kapku by to chytit mohlo.... možná proto je tak klávesnice taková šáhlá, že ji jen někdo musí napřed polejt
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
EDIt: ne to nebudou kanálky
poradí mi teda někdo to pípání?
k čemu bejvá e-sata krom toho, že do ní jde strčit usbéčko?
no tak fasa
este daj jednu foto na sashi z vrchu nech to mas kompletne a detailik na logo a vrubkovany vrch
tak skuste este zatazit grafiku nech sa to roztoci a napisat potom dojmi alebo bodlo by aj nejake videjko
ale zatim dikes za vsetko ...
takze odporucili by ste ten book aj ostatnym ? celkove zhodnotenie je to dobra volba na vysku, na prenasanie, internet, graficke proogrami ( photoshop CS2, 3 ) a na nenarocnejsie hry ? to by bolo asi vsetko
thenks
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ale zatim dikes za vsetko ...
takze odporucili by ste ten book aj ostatnym ? celkove zhodnotenie je to dobra volba na vysku, na prenasanie, internet, graficke proogrami ( photoshop CS2, 3 ) a na nenarocnejsie hry ? to by bolo asi vsetko
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
-
- občas něco napíše
zkusil jsem ji nechat v nb a odpojit všechny kabely.... ráno bylo 93%, čili je možné, že je někde něco zapnutý...... ale těch 7% je jen pár minut, tak bych to zase nehrotil.... určitě bych to na reklamaci já osobně kvůli takový prkotině nedal, baterka není silná stránka tohohle kousku a s tim jsem ho i nakupoval....... ale kdybys našel, čim to je, klidně se rád poučím
jo a sdělí mi někdo, jestli je nutný teda produkt u Toshiby registrovat nebo je to k ničemu (krom toho, že ze mě vytáhnou soukromý informace a adresu) ??
jo a sdělí mi někdo, jestli je nutný teda produkt u Toshiby registrovat nebo je to k ničemu (krom toho, že ze mě vytáhnou soukromý informace a adresu) ??
Sice som ten notebook este ani nevidel ale remote (control) je dialkovy ovladac a tusim by to malo mat dialkove... tak mozno nieco s tym nake dobijanie.
Dufam ze sa pride na to co zere tu baterku lebo sa tiez chystam na tento notas.
edit: ale ako sa na to znova pozeram tak to nak neviem najst...
mozno to bol iny book co som pozeral
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
edit: ale ako sa na to znova pozeram tak to nak neviem najst...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“