Problém se špuštěním

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Floydos

Problém se špuštěním

Příspěvekod Floydos » 29 srp 2009 15:48

Potřebuji poradit, mám notebook HP Compaq Presario CQ50, po rozebrání, vyčištění větráčku a následovném složení zpět se pokusim spustit notebook. Naběhne obrazovka s COMPAQ a poté zhasne monitor a ozve se chybové přerušované hlasité pípání. Pomůže jen vypnutí, spustit jsem zkoušel jak při zapojení ze sítě, tak při napájení z baterie. Myslím si, že pokud by se základní deska odporoučela do věčných lovišť, tak se ani notebook nezapne do té obrazovky s COMPAQ na obrazovce ne? Prosím potřebuji poradit a pokud možno co nejdříve, protože mám v notebooku věci na učení a v pondělí mám zkoušku na VŠ. Díky předem za pomoc

megaliner
občas něco napíše

Příspěvekod megaliner » 29 srp 2009 22:36

V prvni rade je dulezity vedet kolikrat a jak to pipa. Osobne si myslim, ze si tam nekde neco odpojil... Protoze pipani je reakce na chybovej status nekteryho z komponent notebooku. Ono s tim cisteni notebooku je potreba dat pozor, protoze nahodou ti odpadne nekterej z malych odporu a je konec... Uz ho nespustis...

Floydos

Příspěvekod Floydos » 30 srp 2009 14:28

Nakonec se mi podařilo problém vyřešit tím, že jsem notebook kompletně rozebral, vše znovu přepojil a znovu složil a svete div se, vše fungovalo. Ale příště si raději vše někam napíšu kam co patří, protože skládat notebook je hrozné puzzle :lol:

megaliner
občas něco napíše

Příspěvekod megaliner » 30 srp 2009 14:42

Neni to tak hrozny, delal jsem to xkrat. Jen je potreba davat pozor na ty odpory, staci aby byl trochu spatne pripajenej a je to v pr.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“