Notebook MSI GX623X-026CZ kde ho koupit?
Notebook MSI GX623X-026CZ kde ho koupit?
Zdravim, dloho jsem se rozhodoval jaký notebook koupit. Již jsem se rozhodnul, ale bohužel jsem propásl výhodnou nabídku kdy bylo možné k tomuto modelu dostat batoh+myš. Ptám se proto kde je nejvýhodnější pořídit tento notebook? Nejde mi pouze o nejnižší cenu ale případně i o dárek zdarma (brašnu,myš atp.) Jde mi samozřejmě jen o ověřené servry! Věřím že někdo z vás má internetové obchody zmapované lépe než já. Děkuju za odpověď.
uprimne, pokud to mas na studia (predpokladam), doporucuji radeji batoh, nez brasnu (skoro 5kg, kdyz tam krom ntb+prislusenstvi nic nemas + k tomu nejake to piti, svacina, papiry, popr. potrebne skripta, atd... a dostanes se leckdy klidne na temer 10kg...)
mys si rovnez radeji vyber podle sebe (mys ma "pasovat" do ruky, ne ruka pasovat na mys...)
-> osobne bych kaslal na darky v podobe mysi, batohu a vybral si, co bude vyhovovat prave tobe
gx623 maji v mironetu za nejakych 19.5 s dani + sluchatka koss porta pro I k tomu
mys si rovnez radeji vyber podle sebe (mys ma "pasovat" do ruky, ne ruka pasovat na mys...)
-> osobne bych kaslal na darky v podobe mysi, batohu a vybral si, co bude vyhovovat prave tobe
gx623 maji v mironetu za nejakych 19.5 s dani + sluchatka koss porta pro I k tomu
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“