Windows 7 - upgrade
Gater píše:...
Přistupte prosím k odeslání Vašeho dokladu o koupi, na kterém bude jasně vyznačený model a datum nákupu - a to do 7 dní. Můžete jej odeslat jedním z následujících způsobů
...
Jaký tam uváděli ty způsoby, stačí naskenovat a poslat e-mailem?
Lenovo ThinkPad R500, P8700, 2GB RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon HD 3470 128MB
• E-mailem: Odešlete tento e-mail společně s naskenovaným dokladem o koupi na adresu Lenovoauto-sg@mentormediacorp.com a do předmětu jasně uveďte registrační číslo. Například, číslo objednávky - LENOVO0000018
• Faxem: Nafaxujte tento e-mail společně s dokladem o koupi na číslo +65 6896 2377.
• Poštou: Pošlete výtisk tohoto e-mailu společně s dokladem o koupi na adresu:
Lenovo Windows 7 Upgrade Option Program
c/o Mentor Media Ltd
No. 1 Bukit Batok Street 22
Unit 07-01, GRP Building
Singapore 659592
• Faxem: Nafaxujte tento e-mail společně s dokladem o koupi na číslo +65 6896 2377.
• Poštou: Pošlete výtisk tohoto e-mailu společně s dokladem o koupi na adresu:
Lenovo Windows 7 Upgrade Option Program
c/o Mentor Media Ltd
No. 1 Bukit Batok Street 22
Unit 07-01, GRP Building
Singapore 659592
Lenovo R400 C2D T6570/ 14" 1280x800/ 4GB DDR3/ HDD 250GB 5.4k/ Grafika Intel 4500MHD
platebni udaje.. :\
zkousel jsem taky upgradovat, ale u ceske verze chybi moznost zadat kreditni kartu .. :\ .. presne jak psal Gater.
Re: platebni udaje.. :\
shamy12 píše:zkousel jsem taky upgradovat, ale u ceske verze chybi moznost zadat kreditni kartu .. :\ .. presne jak psal Gater.
Ona už ta možnost není ani v anglické verzi. Patrně tam udělali nějaké změny a nyní již tam není možnost zadat platební info. Zaslal jsem jim emailem dle instrukcí naskenovou fakturu za notebook, tak uvidíme, jestli se ozvou.
Píšou tam:
Takže až po ověření dokladu a zveřejnění W7 CZ bychom měli být vyzváni k platbě.
Z vaší kreditní karty bude strženo EUR 17.32 AŽ PO zveřejnění zvolené jazykové verze Windows 7 a po úspěšném ověření vašeho dokladu o koupi. Zobrazená cena zahrnuje daň a poštovné. Po úspěšném zaplacení obdržíte e-mail.
Takže až po ověření dokladu a zveřejnění W7 CZ bychom měli být vyzváni k platbě.
Thinkpad R400 NN6C1MC
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ne ja nechci vracet notebook po 4Gater píše:nebo nám nedají nic psal jsem do lenova, ale zatim mi nikdo neodpovedel. Tak jdu raci skenovat.
zvonicek
jiste a ja bych to mozna videl i na CZ a uhradu na poste...
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“