Este si zivo pametam na rozhovor zo servisom MSI ktory som mal cez telefon pred 1,5 rokom a ked som technikovy povedal ze ani po ich tretej oprave mi notebook nefungoval dlhsie ako mesiac a znovu zamrza a restartuje sa a huci vetrak a prehrieva sa to tak technik len povedal ze to nema zmysel riesit nech chcem peniaze od predajcu a idem do inej znacky ...
V ten den po praci som siel do NAY kde som notebook kupil a akonahle videli 3 protoly z penty kde sa menili dosky a ventilatory a este disk ... tak bez slov sa ma spytali ci chcem peniaze alebo novy notebook, dnes ked dojdem do NAY tak z 30 vystavenych notebookov ziadne MSI, to iste ked dojdem do SHARKu MSIcko ziadne, ked sa spytam predajcu tak mi povedal ze taku znacku sa neoplati predavat nakolko vracanim penazi zakaznikom dochadzaju o zisk a este musia platit naklady spojene s reklamaciou ked to posielali do servisu kurierom atd.,
Preco mi uz aj vo velkych obchodnych retazcoch skorej predaju ACER ako MSI ?
Proste preco taketo staznosti niesu aj na ine znacky ?Uz dokonca aj ACER je nad MSIckom tak neviem co si otom mam mysliet potom ...