Takže T-mobile tvrdí že chyba je v compal80, servis VBI tvrdí že T-mobile má špatně napsané ovladače.
Mám řešení blbé ale funkční.
1. Pusť počítač, Ovládací panely - systém - hardware - správce zařízení - rozbalit grafické adaptéry - GF 7600 kliknout pravým tlačítkem a dát zakázat. Zobrazí se výzva k restartu - dáš restartovat.
To je protože ovladač 4G od TM se seká s ovladačem GF 7600 (já mám verzi 84.85).
2. Po restartu klidně nainstaluj podle návodu 4G kartu, až se to nainstaluje dáš vytočit připojení počkáš až se připojí, teď ve správci zařízení povolíš GF 7600 zase pravé tlačítko myši ale správce !nezavřeš! klikneš někde na plochu pravým tlačítkem dáš vlastnosti otevře se zobrazení vlastnosti - klikneš na nastavení a nastavíš správné rozlišení monitoru 1280*800 , dáš OK , teď zavřeš správce zařízení a jedeš bohužel pouze do dalšího restartu nebo vypnutí.
Taky se dá před vypnutím vypnout grafika a po spuštění 4G znovu uvedeným způsobem zapnout.
Zkoušel jsem to vypnout v profilu aby to automaticky při zapnutí nepouštělo grafiku ale nějak to nešlo.
Je tam ještě jedna finta než budeš restartovat počítač musí být v nastavení barev buď nejvyšší co lze nebo nejnižší co lze to si pak vychytáš sám.
Rád poradím na
to.ci@seznam.cz i po mobilu, ICQ nebo SKYPE
Budu vděčen i za lepší řešení problému od kohokoliv. A to jsem bral compal hlavně kvůli PCMCIA a 4G od TM.
Ahoj Tomáš