Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Vaham mezi temito 3mi notebooky, poradte pls jakej by jste si koupili vy. Na cenu nekoukam
Lepsi, ci stejny cpu jak P8600 (2,4GHz)
Vykonou grafickou kartu- hd4650- je rozdil v 1024 ddr2 a 512 ddr3?, 9700M GTS ...
pevnejsi sasi, nebude jen lezet na stole
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Hm, na tom Qosmiu si zahraješ asi nejlépe, protože má z těch tří sice nejlepší grafiku, ale taky nejhorší rozlišení displaye...
Takže asi to Qosmio, jestli přežiješ tu lesklost. A nějakou odolnost bych nečekal ani od jednoho z těch notebooků. Na tvé požadavky máš nedostatečné finance.
sirius zmenil nadpis threadu. Na cenu nekoukam, jak jsem psal v uvodu.
Pozdavky jsou jasne:
silnejsi cpu (strih, render videa)
lepsi grafiku
a lepsi sasi
Qosmio se mi libi i tou konstrukci, lesklost bych ozelel, ale co me dostalo je to rozliseni....
Tak se koukni na ten vyšší model Qosmia.Ten má vyšší rozlišení.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Qosmio je konstrukčně nic moc, někomu tady na fóru se začal odírat ten plast pod displayem tuším. A taky má jenom 400GB 5400rpm disk, což bude brzda u toho renderování.
Co třeba Dell Studio 1555? Full HD LED display, 500GB 5400rpm HDD, Radeon 4570 a 3 roky NBD záruka za 26k.
A nebude v techto ntb brzdou cpu? 2,00 GHz moc neni. Pri redneru videa se to proste musi projevit. Mel jsem 1.8 Ghz a ted vlastnim 2.4 GHz a rozdil je sakra znatelnej...
Tak jestli Ti záleží na CPU,tak si kup třeba něco s 9600vkou výše.Třeba Toshiba X300,HP Elite apod.
TomBiker:
Tak máš rozpočet kolem 25k nebo chceš utratit i víc (35k, 45k)? Protože pokud chceš pevnější šasi, tak žádný z tebou vybraných na tom není nijak excelentně.