Na zahranicnych internetovych strankach 5100 poriadne zatracuju kvoli tomu ze vraj casto pada spojenie s AP, na cz/sk internete som vsak takuto staznost este nevidel.
Ještě bych se chtěl zeptat na jednu věc a sice mě zajímá zda je možné wifi kartu v notebooku vyměnit. Předpokládám, že ano, ale nevím, jak složitý je to zásah ohledně těch antén. Antény jsou přímo v kartě zabudované, nebo jsou to nějaké "drátky", které musí v noteboku někam vést? díky za odpověď
A kolik je tam těch drátků v případě, že je v notebooku karta Intel 5100, která podporuje jen 2 antény a já bych ji chtěl vyměnit za 5300, která odporuje antény 3?
já mám na 5100 dva kousky, jeden vede do displeje, tam bude pravděpodobně anténa, druhý jsem nezkoumal, jak tak koukám do service manualu 7730 který má 5300, tak všechny 3 drátky /spojené do jednoho/ vedou do displeje
Naposledy upravil(a) Gogo dne 03 zář 2009 15:00, celkem upraveno 1 x.
nevím jaký máš notes, já bych kvůli těm drátům musel rozebrat celý notes...já mám 5100 a odkdy jsem koupil D-Link router, spojení mě nevypadlo za 3 měsíce ani jednou a na 10 metrů přes dvě zdi signál vinikající
Teď mi ani tak nejde o to, kam ty drátky vedou , ale zda v prostoru kde je karta zasunuta, jsou dva nebo tři konce drátků. to je asi ale u každého notebooku jiné...