Zdravím.. po delší odmlce opět problém Při zapnutí notebooku se mi zasekne nabíhání visty (jak je pod rámečkem napsáno Microsoft corporation).. Prostě to pořád nabíhá a nabíhá a nic... Když dám restart tak mi to nabídne výběr jazyka a System RePair disc (Opravu disku asi..) Poté co se to udělá, se to restartuje a opět to nabíhá pořád dokola...
Měli jste někdo takový problém? Potřeboval bych prosím poradit, co s tím mám udělat? Děkuji za všechny odpovědi a rady...
Dostal jsem se k přeinstalaci Windowsu přes DVD co mám.. Když zadám product key, tak mi to napíše tohle:
Kód Product Key nelze ověřit. Zkontrolujte kód Product Key a ujsitěte se, že byl zadán správně.
pusť instalaci ze systému přes erecovery management, nevím cos vypálil, ale v průběhu instalace nemá co po tobě chtít žádný product key, všechno probíhá automaticky
Gogo píše:pusť instalaci ze systému přes erecovery management, nevím cos vypálil, ale v průběhu instalace nemá co po tobě chtít žádný product key, všechno probíhá automaticky
jak přes erecovery management?
hodil jsem tam orig. dvd vista Hp co mi pujcil kamos..
pred instalaci Win nezadavej key a dej moznost, ze mas ziskany system legalne a zadas ho pozdeji (tak nejak to tam je) proste aby pokracovala instalace bez klice.
stejně ti to nepůjde aktivovat, pokud nebudeš instalovat Aceráckou OEM verzi, vždyť máš svojí Vistu na skrytém oddílu, co tam maturuješ s vypůjčeným systémem?
authoR7 píše:Takže ho mám aktivovat až po dokončené instalaci.. ? Co když to bude ukazovat to stejné ? Nebo jak jsi to myslel?
rozumny človek si prešita navod od veci čo kupi, keby si si prečital navod-priručku od notbuku nemusel si kde čo zmišlat, mohlo ta napadnut ked si nainštaloval vistu ked si spustil notbuk a k notbuku nebolo nič ine ako krabica a priručka že asi kde je inštalačka os visti
hardwarová chyba není ... ještě bych se chtěl zeptat kde najdu ten skrytý oddíl?
PS: nic proti.. všem zatím díky za rady ale jsem standartní uživatel který denně nepřeinstalovává windows.. dělám to poprvé v životě a z toho manuálu některé věci jsou k nepochopení pro člověka který není it profík