LENOVO IdeaPad U350
LENOVO IdeaPad U350
Dobrý den, hledáme NB menších rozměru..12-14 palcu do 15 tisíc. Je to pro slečnu takže bohužel hledí i na vzhled.Moc se jí líbí tento LENOVO http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-u350-d133186.htm ,já mám však výhrady k procesoru.Koukal jsem ale že to začínaj strkat všude a kupuje se to,tak nevim...mužete mě někdo prosím zasvětit,co by tak ten NB zvládnul....nechceme po tom zázraky ale zase nikdo si nechce ničit zdraví u pomalýho počítače
-
- Moderátor
Ahoj, taky se rozhoduju pro tohle Lenovo, bohuzel hlavnim kriteriem je u me cena, ktera nesmi presahnou 15K...
z toho, co jsem se docetla, by mel procesor stacit, ale to je vsude uvadeny jen v pripade Visty, tak se chci zeptat, jestli bude nejakej rozdil, kdyz tam bude Win 7 s procesorem Intel Pentium SU4100, nepotrebuju to na zadny hry ani to nebudu nijak pretezovat, jen filmy, internet, hudba a sem tam nejakej ten text do skoly, tot vse...mate uz s timto ntb nekdo zkusenosti?...nebo alespon poradte, jestli bude stacit...jo a taky bych ho mela jako primarni pocitac...predem dik za rady
z toho, co jsem se docetla, by mel procesor stacit, ale to je vsude uvadeny jen v pripade Visty, tak se chci zeptat, jestli bude nejakej rozdil, kdyz tam bude Win 7 s procesorem Intel Pentium SU4100, nepotrebuju to na zadny hry ani to nebudu nijak pretezovat, jen filmy, internet, hudba a sem tam nejakej ten text do skoly, tot vse...mate uz s timto ntb nekdo zkusenosti?...nebo alespon poradte, jestli bude stacit...jo a taky bych ho mela jako primarni pocitac...predem dik za rady
Zpět na „Jaký vybrat notebook“