Crystal Eye Web Cam
Crystal Eye Web Cam
Zdravim da sa zo vstavanou camerou robit fotky pod windows vista alebo sa da pouzit len ako kamera na skype atd? Pod win XP tam bol nato program a robilo to dobre fotky ale pod vistou sa kamera tvari ze tam nieje... Ovladace preinstalovane viac x a nereaguje. dik za pripadne rady
USB video device... asi to bude timto ze si mysli ze je pripajena pres usb.... jenze ovladac se mi instaluje primo pri instalaci visty.... a kdyz ho odinstaluju tak musim restartovat pc a on si pak ten ovladac sam natahne... a kdyz si dam acer.sk tech podpora ovladace a vyberu vista tak tam ovladac na tohle neni....
měls tady napsat jaké je ID hardwaru, mohlo by to vypadat třeba nějak takhle - USB\VID_064E&PID_A103&REV_0100&MI_00
jedna věc je ovladač Microsoftu pro daný hardware, druhá věc je ovládací software od Aceru, v ovládačích na podpoře jsou 3 drivery pro kameru, Chicony, Suyin/asi 0,3 Mpxl, Suyin 1 Mpxl, spolupracovat bude jen jeden z nich, proto se ptám
jedna věc je ovladač Microsoftu pro daný hardware, druhá věc je ovládací software od Aceru, v ovládačích na podpoře jsou 3 drivery pro kameru, Chicony, Suyin/asi 0,3 Mpxl, Suyin 1 Mpxl, spolupracovat bude jen jeden z nich, proto se ptám

ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 1160877988
a tu sem bohuzel ani jednu z moznosti ani chicony ani to sui nenasel
a tu sem bohuzel ani jednu z moznosti ani chicony ani to sui nenasel
-
- guru
No, na Vistě s SP1 a SP2 to je opravdu zážitek rozjet. Když jsem na Acer 5520 nainstaloval Vistu na čisto, když to bylo ještě bez SP tak webka jela, po instalaci SP1 už to začalo pěkně blbnout, SP2 to také nevyřešil.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“